_PrincesseBelinay_ Kizim 3aylik, 2memeden 15-20er dakika emerken simdi ise 5er dakika emiyor. Hic aksamiyor 5.dakikada hemen agliyorr 2gundur boyle. Sizce yeterli emiyormu? Emdikten sonra gazinida cikariyorum 🤷♀️
_PrincesseBelinay_ thecamellia 3hafta once gittigimde iyiydi birdahaki rutin kontrolumuz pazartesi gunu. Kilo alimi iyi sanki agirlasiyor ama bilmiyorum
thecamellia _PrincesseBelinay_ iyiyse sıkıntı yoktur ay ileledikçe emme süresi kısalıyır bizimde öyle
_PrincesseBelinay_ thecamellia kilosu pazartesi netlesir ama aglama sebebini anlamiyorum emmeden sonra emzigini verince susuyor
_PrincesseBelinay_ thecamellia emiyo birakiyo agliyo yine ayni emiyo birakiyo agliyo emmeyecek diye emzigini veriyorum sakinliyor. Memeyi sıkıyorum sütüm cikiyor ama az geliyo diye sinirlenip birakiyormu yada doydumu anlamiyorum
thecamellia _PrincesseBelinay_ bilemedim bEn benim kızımda emşyo emiyo bırakıyo verşyorum bırakıyo koyunca ağlıyo bi şarkı felan söylüyom susuyo ama siz yine doktorunuza danışın ne olur ne olmaz