Bebegimm1 Mamaanne arada oluyor oyle benm bebegimde kac defa agzina girdigi oldu bir sorun olmadi hiç
Nar2021 Mamaanne canım benim de bebeğimin gözüne nazal nem kaçmıştı doktor doğal içerikli değil diye herhangi bi kızarıklık olursa getir demişti bi kaç damladan bişey olacağını sanmıyorum ama nazal nem kullanma serum fizyolojik damlalardan kullan geçmiş olsun
thecamellia Mamaanne evet tuzlu su bişey olmaz ufak bi damladan yani bi ıkıntı olur diye birşey duymadım daha önce
Mamaanne Bebegimm1 nazal nem damlasıymıydı ? Bende bir sorayım dedim. Açıklamasında D-Pantenol %0,2, Vitamin A %0,1, Vazelin Pure, Parafin yağı, BHA yazıyor.
Bebegimm1 Mamaanne sizinki farkliymis ben kucuk 5ml olan tuplerden kullaniyorum burnuna sıkarken arada agzina kadar akiyor ama bebege goreyse sorun olmaz bence
Mamaanne Bebegimm1 içimden dedim burun damlası zaten içerden bığaza geçen birşey diye düşündüm. Burun boğaz yolu var diye. Doktor yazdı ama direk bebek ürünü değl
Mamaanne Nar2021 hadi ya sizede geçmiş olsun . Sonradan dedim burundan zaten boğaza geçebiliyor ona göre üretilmiştir diye düşündüm.
Nar2021 Mamaanne aynen bişey olacağını zannetmiyorum endişe etme ama o damlayı kullanma yetişkinlere bile verilen bişeymiş bilgi vereyim dedim
Nar2021 Mamaanne malesef her doktor farklı hareket ediyor insan şaşırıyor. sterimar yada xlear iyiymiş onlara bakabilirsin