lalbg Yaramazzzbebekkkk üstte kalsın da bilmiyorum nasıl oluyo🤷🏻♀️ Emlak konutu bile araştırmadım🤷🏻♀️
Yaramazzzbebekkkk lalbg ya faiz yok ilk bi 15 20 bin verip sonra her ay bütçenize göre yatiriyursunuz her ay kuralı çekiliş oluyor ne zaman çıkarsa artık çok iyi ama işte alan varsa o daha iyi anlatır
Tugceeeee01 Eşimin iki kuzeni ondan aldı bizde düşünmüştük önden 30 bin istemişti sonra hem kira hem zorlar diye vazgeçtik ama kuzeninin birine 4 sene sonra geldi sıra diğeri de 3 sene diye biliyorum
Yaramazzzbebekkkk Tugceeeee01 hmm anladım canım ama emin ol artık kiralar 3 4 bin olmuş insan mecburi birsey yapmak zorunda hayırlısı bakalim
lalbg Yaramazzzbebekkkk açıkcası şimdilik ev almayı düşünmediğim için bakmadım sanırım😂 ama ben garantici biriyim yani parayı verip o malın benim olmasını isterim ☺️ Burada alanlar vardı geçmiş postlara bi bakın olmazsa☺️
Tugceeeee01 Yaramazzzbebekkkk ben 600 veriyorum canım yaşadığım yerin avantajı galiba bide faiz yok onda goya ama sen 400 bine görsen 4 senede çıksa mesela o paraya şimdi ev çok zor onlar hep 4 5 sene önce aldı bu kadar farklı değildi fiyatlar biri adana da güzel mahallede 3+1 i 150 bine aldı mesela düşün şimdi imkansız gibi geliyo
Yaramazzzbebekkkk lalbg valla bacım bende öyleyim mesela birsey bile sipariş ederim geç gelse deli oluyorum o derece malimin kıymetini bilirim ama son çare böyle almak yoksa başka türlü imkansız 🥶
Yaramazzzbebekkkk Tugceeeee01 orası öyle ama en azından bende böyle küçük bir yerden almayı düşünüyorum yoksa faizle falan imkansız hem haram hemde 300 çekse insan 600 olacak kim öder ve 300 de ev yok😷😷
Tugceeeee01 Yaramazzzbebekkkk tabi canım ablam geçen ay 350 ye çekmeye kalktı 700 bin dediler faize Allah yardımcımiz olsun hepimizin hayali bı cati
Tugceeeee01 Yaramazzzbebekkkk kimide şans vuruyor mesela eşimin arkadaşı başvurdu geçenler de başvurdu ay çıktı ona çocuk ne sansliymis dedik ya ama bence şuan Gümüşhane de yaşıyoruz bura küçük bı yer diye çıktı bence
Yaramazzzbebekkkk Tugceeeee01 düşünün işte ne yapacaz hiç bilmiyorum malesef. Benim de tek isteyim bir evim olsun 😒
anayorgunnn Yaramazzzbebekkkk önden para veriyosunjz bir miktar , snra çekiliş de size çıkmasını bekliyorsunuz ne zamana çıkarsa artk çekiliş işi yaş
Tugceeeee01 Yaramazzzbebekkkk inşallah hepimizin canım yaşadınız yerde kiralar da pahalıya vay halinize
Tugceeeee01 Yaramazzzbebekkkk en büyük sehirdeymissin inşallah şans yüzünüze güler ev sahibi olursunuz