MSM58- Evet gece uyuyor çok şükür dedim kızım artık gece de uyumuyor nazar londing😭😭 Varmı bildiğiniz etkili bir uyku duası hanımlar. Toplu dua postu olsun hayde 🤲☺️
neslicanben MSM58- ayy bende nazar edecem bebeğe diye çok korkuyorum. Hoş bebek uyusa bile ben hala ayaktayım
CankizimRavzam MSM58- Benim kız gece uyumadigi için sorun yok 😅 Yalnız fena uykum geldi bayilazacaaammm etkinlik yapmaktan hal derkan kalmadı 😀😀😅😅 Canları sağolsun annesi
Liyaninannesiiii MSM58- Euzu bi kelimâtillâhi’t-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh." Eûzü bi ’izzetillâhi ve kudretihî min şerri mâ ecidu ve uhâzirü. Bu ikisi bize iyi geliyor canim
Liyaninannesiiii neslicanben nasıl fatihanin başında mı sonunda mi yoksa hepsini okuduktan sonra mi vecaalna nevbekum subataa diyorsnz
MSM58- CankizimRavzam ay valla gece uykusuzluk zormuş ya inan yatak aşk ile beni çağırıyor 😂😂ama canları saolsun tabi 😁
neslicanben Liyaninannesiiii [https://www.hizliresim.com/7ubxz39 görsel] bu şekilde okuyorum uyuyana kadar
CankizimRavzam MSM58- Benide valla pijama almaya gittim kızıma yatak bana baktı ben yataga 😀😀😀😅 Zor tabi canım kolay olur mu hiç benim kızım 26 aylık 5.ayindan beri böyle geçen gün yattigimiz da saat sabahın 4 bucuguydu 🤪🤪😀😀😀
MSM58- CankizimRavzam ay Allah yardımcın olsun canım ya Rabbim yoluklarini göstermesin bol bolda gece uyku versin.
MSM58- Fay219995 yok ki 😂 kısa ve öz uyur kızım 3 defa ama 15 dakikacik gece uyuyordu ama 2 gündür o da gitti atak diyorum inşaAllah ondandır yoksa bittim ben
CankizimRavzam MSM58- Amin canım Amin İNŞALLAH 💕 Ben artık alıştım ya şükür bazen erken uyuyor çok nadir de olsa e bu sefer de ben uyuyamıyorum şaka gibi 😅 Aman RABBİM dermansız dert vermesin de gerisi hallolur
Habibeee1 Beşikte saatlerce sallıyorum uyumuyor 2 saate bir emziriyorum 1 saati yeniden uyutmaya gidiyor şuan hala ayağımda 🤦🏻♀️