kahve-cekirdegim Çalışan ya da bilgisi olan var mı acaba babamın daha önce uygulamadan dökümanlarını görebiliyorduk şimdi aylar görünüyor sağda tıklayınca dökümanlar bomboş neden olabilir kapatılabiliyor mu yoksa taahhütü biteceği için mi görünmüyor acaba
Monap kahve-cekirdegim Evet kapatılabiliyor büyük ihtimalle ya uygulama üzerinden kapatti yada arayarak
kahve-cekirdegim Monap daha önceden sıkıntılar olmuştu dökümandan öğrendik şimdi yine farklı numaralar olunca baktık ara ara bakıyorduk şimdi görünmüyor
Monap kahve-cekirdegim Siz giris yaptiginizda babaniza msj gidiyor bunu biliyormuydunuz turkcell dokumanlara girdiginizde
kahve-cekirdegim Monap evet msjı silerek daha önce ulaştık söylemedik ama oradan bulduğumuzu şimdi görünmüyor
kahve-cekirdegim Monap kendisi yapamaz arayarak olabilir ama sanmam başka neden olabilir mi görümeme sebebi
Deeryaaaa Bı güncelleme olmuş olabilir operatörlerde, bende türk Telekom da eskiden doküman kısmında numaraları açık açık görürdüm şimdi sadece son iki harfi çıkıyor, geri kalanı yıldızlı gösteriliyor
kahve-cekirdegim Deeryaaaa güncelleme olsa sizin dediğiniz gibi farklı şeyler olur ama hiçbişey yok aylar var seçince sayfa bomboş ayları değiştirdim yok msj konuşma şeklinde ayrı ayrı baktım yok hepsi bomboş
kahve-cekirdegim Turkcell kullanan var mı acaba kendi dökümanına baksa görünüyor mu genel bi hata mı var
ikikoalaanasi kahve-cekirdegim fatura kesim tarihinde de görünmüyor iki üç gün. Belki o güne denk gelmiştir.
Winnithepooh kahve-cekirdegim merhaba Turkcell kullanıyorum baktim bende fatura detaya ama görünmüyor bisey ne zamandır bakmıyorum bende normalde numarq mesaj vb çıkardı cikmadi şu an baktığımda ben kapattrmadin mesela arayıp bisey demedim hiç böyle
kahve-cekirdegim ikikoalaanasi sanırım o da değil annem ödemişti çünkü faturasını tüm faturaları öderken kesim tarihi olduğunu sanmam
ikikoalaanasi kahve-cekirdegim ödemeyle alakalı değil, sistemle alakalı bir şey. Fatura döneminde bir kaç gün görünmüyor.
kahve-cekirdegim ikikoalaanasi 3 4 gün olmuştur bugün bakalım tekrar düzeldi mi o zaman peki ilerleyen günlerde düzelmezse aynıysa neden olabilir