QueenMommm 4 aylık kızım 10 dan beri ayakta sallamaya başladığım an tepiniyo geri atıyor niye uyumuyon diyorum yüzüme bakıp gülücükler atiyo yatakta birbirimize bakıyoruz😂siz napiyosunuz bebesini uyutamayan analar
Ebrusamet0742 QueenMommm kızım 3.5 aylık gündüz uykuyu max 30dk gecede 1 den önce uyunuyor artık mücadele vermiyorum yüzünü gözünü iyice ne zaman ovuşturursa o zaman uyutuyorum kendi basina uykuya dalamayan hatta benim gibi uykuyu sevmeyen bı bebek
Fay219995 QueenMommm suan bi yasinda olsaydi vericegim taklit super hamen yatardı ama bebekler bizdende aklli bibdene derim uyku taklidi yap ben herzamn öyle yapiyom direk uyuya kaliyo tabi benim ki 1 yasinda
QueenMommm Ebrusamet0742 bizimkide gündüz öyle televizyondan pişpiş açıyorum öyle biraz daha uzun uyuyo uykusuda var uyumuyo kız
bal12345 Valla ben şuanda cinnetin eşiğindeyim 🤕 oğlum 11 aylık oldu ama asla uyutamıyorum özellikle bende asla uyumuyor artık bütün sinir sistemim çöktü 😔
Ebrusamet0742 QueenMommm aynen benim kuzu da öyle YouTubedan pispis elektrikli süpürge açıyorum gerçi Dr mekanik seslere karşıyız senin sesinle sakinlesin uyusun dedi ama bende hal kalmıyor tuvalete bile gidemiyorum ağlıyor
Fay219995 QueenMommm yapcak baska bisey yok tam yoruluyo ben uzaniyom baktim odq kendinubyerde uzaniyo bit uyuya kalmış 😂😂😂😂😂😂
QueenMommm Fay219995 hahah çocuk bı uyanıyor diyodur ben az önce uyuma numarası yapıyodum ne ara uyudum 😂