yareninannesi11 neannemioldum benim eşimde seçici yeter ki et olsun başka bişey yemese de olur 😂😂😂 bide hep çeşit çeşit yemek olsun ister gözü doysun maksat 😂 hala bi yemek aklıma yatmadı yaaa
Dyglila yareninannesi11 yap mercimek çorbası için 1 hafta😄😄 şaka bi yana düşünmedim ama bugün ki menümü yazayım yarına fikir olsun kuzu fırında soslu baget pirinç pilavı salata ayran 🥰
yareninannesi11 Dyglila dimi ya tavuk en rahatı 😂 fırını silmeye üşeniyorum fırınlık yemek yapınca batıyor o fırın yaa 🤪😩
Senosunuzz yareninannesi11 Geceden fasulye ısladım Kuru fasulye pilav et kavurma yanına da ayran salata yaparım büyük bir ihtimal
ikiogulannesiii yareninannesi11 1 kilo ispanagım var havaya gore bakicam yağmur yağmazsa çökelekle karistirip pide yaptirabilirm . Yağarsa da yemeğini yaparim yanina makarna 😏
AliMiranannesi yareninannesi11 gece gece canım yemek cekti ben ne yapsam acaba yorumlara daldım tantuni kulaga baya hos ve kolay geliyor 😂
Sarelinagis yareninannesi11 Eşim 4 12 çalışacak yarın bende kızımı alıp dışarı çıkmayı planlıyorum yarın izin günü yemek yok 😂