yareninannesi11 Ne yemek yapacağımı şimdiden düşünüyorum aklıma yemek gelmiyor siz neler pişireceksiniz hanımlar 😊☺️
1prensesannesiiii yareninannesi11 Kızım durursa yarın sıcak kahve içmek istiyorum yemegı sonra düşünürüm 😂
yareninannesi11 Buseeek 😂😂 yaa bütün gün hep ne yemek yapıcam diye düşünüp duruyorum sonra 😂 en iyisi şimdiden planlamak
Elambenim2020 Liyaninannesiiii tavuğu minik doğra koy tavaya az bi su suyu çekince yağ koy biraz kavur ama kurutma sonra yedi türlü baharat kimyon karabiber toz biber tuz at bu kadar yanına da domates maydonoz soğan doğra soğanı sumakla ez iyice lavasın içine koy ye 😀
Acemianne012 yareninannesi11 vallaha bende öyleyim ya sasirdim inanki yemek yerken ertesi günün yemeğini düşünüyorum ama yarin rahatım insaAllah karni yarik yaptim mercimek cirbam da var bi salatayla bu işi kapatirz 😅 günler geçmiyor lakin aksam yemeği vakti hemen geliyor sanki
eymenzeynep yareninannesi11 et sulu mercimek çorbası,pirinç pilavı ve taze fasulye düşündüm belki ortaya kuru patlıcan doldururum
Minisin_annesi yareninannesi11 biber patlıcan dolması yanına yoğurt veya cacık + turşu 🌻Allah’ım yemeğin adı olunca yapımı 10 dk gibi ne kadar rahat oluyor 😂