Gokgokce Bebelac Gold kullanıyoruz ama kızım her ayda 700 Gr alıyor aptamil de çok gaz yapti önerisi olan var mı
EslemReyhan Gokgokce Aptamil conformail kızımda hem gazı azalttı hemde kilo aldırdı denemekte fayda var ☺️🌸
EslemReyhan Gokgokce valla onun için bişey diyemem ama Aptamil conformaıl den sonra hippte kullandık o da gayet iyiydi şuan kızım 4 buçuk aylık ve kilosu gayet iyi
eylulodabas Gokgokce neye göre 1 kilo eksiği varmış benim bebeğim de beş aylık ve 6.100 çıktı 5.ay kontrolünde. Anne sütüyle besleniyor diye biraz alt sınırda da olsa sorun yok dediler
Alparslanbeyinannesi Gokgokce benim 7 aylık bebegim 7 kilo bence gayet iyi kilosu kafaya takicak gibi deil
Nazlican Gokgokce Bebekten bebeğe göre değişiyor sanırım 2 bucuk aylık bebeğim kilo olarak az doğdu Bebelac gold kullanıyorum doğdugundan beri ve çok şükür baya baya toparladı kendini Bence sizinki de iyi az değil gibi
secoz Gokgokce hipp aşkım her ay düzenli 1 kilo alıyor kızım ☺️ Gaz yapmıyor zaten gaz damlası kullanıyorum ilk ay sma kullandım kızımın bağırsaklarından gümbür gümbür ses geliyordu çok pişman oldum
meskub Gokgokce oğlumda golden goat kullandım iyi kilo yapmıştı gelişimi güzeldi şimdi kızımda denedim kızıma gaz yaptı her bebek aynı değil şimdi aptamil kullanıyoruz
tmrskbr Gokgokce valla ne kadar yedirdiğiniz de önemli benim bebeğim hipp kullanıyor 1 kilo alıyor her ay şuan 2 aylık 4 kilo doğmuştu şuan 6 kilo