Butterflyy3 Kızlar saçıma keratin bakimi yaptircam yeni bebegim oldu emziriyorum boya gibi bi zararı varmidir yokmudur bilmiyorum bilgilendirirmisiniz bileniz varsa
Butterflyy3 Tombiktos kuaföre sordum saç diblerine girmiyoruz o yüzden sorun olmaz dedi ondan emin olamadım bende
Tombiktos Butterflyy3 para kazanmak için tabi ki bende emziriyordum yapamadım dün evde kendim yaptım kuaföre gidip fön çektirdim artık kendim yapıp kuaföre gidicem
Sadem01 Çok ağır bir kokusu var canım dusun böyle onu sacina uygularken gözlerin bogazin yanıyor oksurmekten bir hal oluyorsun.bebegini düşün nasıl etkilenir ki keratin birkagun saçta kalınca tutuyor.
Butterflyy3 Tombiktos benimde bebegim bu aralar ozellikle gece uykusuna gectiginde meme istemiyo agliyo hircinlasiyo emzik istiyo meme yerine sizinde boylemiydi acaba
Tombiktos Butterflyy3 benim sütüm aZdı ilk baştan beri mama veriyordum hem meme hem mama gidiyorduk 4 ay zor emdi emdiğiyle doymuyordu zaten sonra hiç istemedi o şekilde emmedi
Butterflyy3 Tombiktos ilk sütü önemlidir derler 4 ay emmiş yinede sağlık olsun illa anne sütü alicak diye bisi yok