Hazal8 Kızlar İstanbul’dan Adana’ya gidecem gelecek hafta eşimin teyzelerine eli boş gidemem giderken ne alabilirim fikir verirmisiniz 3 teyzesi var 55 ila 60 yaş arasindalar
limonkolonyasi Hazal8 ev hediyesi olabilir tesettürlü iseler güzel bi eşarp v.s olabilir ilk aklıma gelenler
AgentMom Hazal8 kek kalıbı olabilir, fincan falan ya da tava olur. Şal falan da olur, ya da yelek giyiyorlarsa yelek,
Latiko Hazal8 bluz, fincan takımı, nevresim takımı ( benim annem nevresim takımına bayılırda ordan aklıma geldi 😅)
Baby01 Ben evlenirken eşimin teyze ve yengelerine el örgüsü el çantası hediye etmiştim 4 senedir ellerinden düşürmediler.El işi falan da yapıyorlarsa onu telefonu anahtarı falan koymalık pratik oluyor.Bide o yaştakiler bayılıyor el yapımı şeylere.Komşumuz örüyor düşünürseniz fotoğraf atarım
Nurcan03 Hazal8 ben Eminönü’nden taze kahve ve çifte kavrulmuş lokum alıp götürürdüm hep memlekete giderken en makbul hediye. Eğer yanına bir şey isteseniz güzel bir yemeni koyarsınız yeter.
lalbg Hazal8 İstanbul’dan başka şehre giden herkes taze kahve götürür bu yazılı olmayan bi kuradır😂 güzel bi fincan takımı, şal, süs eşyası da olabilir. Kıyafet olayına girmeyin bence beden tutturulamayabilirsiniz☺️
Mircet Hazal8 herkesin bir pijamaya daha ihtiyacı vardır.Esarp falan bence hiç girmeyin herkesin zevki ayrı bana da öyle gelen bir suru hediye var hiç takmadigim dolu ama pijama yani hu sonuçta beğenmesende giyersin hem beden seçimide zorlamaz 😂 nevresimlerin fiyatı uçmuş onun yerine yarım gram ver daha iyi 😂
Sarelinagis Hazal8 Babam İstanbul’da çalışıyor gelirken bize kahve çikolata tarzı şeyler getirir sizde öyle yapıp yanına birde fincan ekleyebilirsiniz yada ipek şal durumunuza göre hangisi uygunsa