Aleynacglr Kızlar 2 yaşında bir kızım var 2.kızımda bir aylık çok kıskançlık durumu yaşıyoruz. Ne yapmalıyım😓
susunbebekuyuyo Aleynacglr valla benim kızım 29 aylık kardeşi 5 aylık ilgiyi ikiye böleceksiniz abla oldun demeyeceksiniz bu senin kardeşin diyeceksin ve bütün yaptıklarını anlatıp onu dahil edeceksin bezini getirirmisin vs gibi hatta doktorumuz dedi ki kardeşi gömün anlamaz ablayı yüceltin o bebek yapamaz sen yapabilirsin falan diye
neslicanben Aleynacglr benim ilk kızım 7 yaşında ikinci kızım 4 aylık. Koca kız bile kıskandı ilk zamanlar ki sizin ki daha minik annesi. Ablalık görevi yüklemetin, illa sevsin, kardeşin o diye baskı yapmazsanız bence bir zaman sonra alışacak kabullenecektir
614408eoa Aleynacglr sevgili anne 2 yasında bir kızım 2 . Ayına girmesine 3 gün kalan bir kızım dha varr Allah askına cevp ver nasl bakıyosn nasl yetisiyorsn nasl uyutuyorsn noolur bna da bi yol göster aklımı sıyırmama ramak kaldı🤪
Aleynacglr 614408eoa uzun bir aradan sonra yazıyorum kusura bakmayın birdaha girmeme fırsat kalmadı bizde 2.ayımızda girmemize az kaldı ne uyku ne yemek ikiside yanımda uyuyor ben aralarında 2 ayda 10 kilo verdim gerisini siz düşünün 😄😄
elifinannesi95 Aleynacglr canım bende aynı şeyi yaşadım yanında hiç sevmedim geçiyor zamanla ama şu an 10 aylık bebeğim kızım 3 yaşında bazen bebeği kucağıma aldığımda beni de al diyor ayağımda salıyorum beni de salla diyor oluyor yani