GizemDnmez Selam kızlar bebeğim 1 ay 20 günlük aşı olduktan sonramıdır bilmem geceleri bazen gündüzleri özellikle geceleri çok huzursuzlanıyo çok fazla ağlıyo bazen sakinleştirmekte okadar zorlanıyorum ki… Siz neler yapıyorsunuz?
Almilamoms GizemDnmez yuzustu dizime yatırır dua okurdum ayakta eşimle fon makinesi sesi ile pispislardik 40 indan sonra 3 ayına kadar her gece 5 saat ağlıyordu aralıksız zor bir süreç ama geciyir şuan 7.ayninin içinde çok şükür bitti bitiyor
Liyaninannesiiii GizemDnmez evin ışıklarını açıp oda oda gezdirirdk beyaz gürültü kolik müziği var YouTube de o çok iyi gelirdi. Bide bazıları evde bebek arabasıyla salonda yada koridorda gezdirirdi oda ise yarıyormuş. Sicak tutun karnını ve ayaklarını. Sizde her yemeğe kimyon atın ve sabah akşam bi bardak rezene icin
GizemDnmez Almilamoms Oyy maşallah Allah uzun ömürler versin🌸 gerçekten çok zor ama çokta başka bir duygu.. Bizde öyleyiz elektrik süpürgesi sesleri pış pışlar bazen çokk zor sakinleşiyor biraz büyüsede uykuları düzene girse 🙏🏻
Almilamoms GizemDnmez 3 ayına kadar sabredin sonra kendiniz bile şok olucaksiniz hiç unutmuyorum o günü . Annem bizdeydi 3. Ayına 1 hafta vardı kaldı gitti q hafta o gece ben napocam diye düşündüm öyle mışıl mışıl geçti uykuya güzel bir uyku cekmistim aylar sonra . Dizinde geçecek emin olun bol sabır diliyorum
GizemDnmez Almilamoms Teşekkür ederimm annem 20 sine kadar kaldı yanımda şimdi sağolsun nerdeyse her gün gelmeye çalışıyo geceleri daha da artan huzursuzluk umarım geçer de rahatlar kuzucum huzurlu uykularımız olur 🙏🏻
GizemDnmez Liyaninannesiiii Öyleyiz biliyomusun. 🙈 dün akşam hele hiç aralıksız 2 saat boyunca kucağımda karnı tok altı temiz ama ağlama krizleri bir oraya bir oraya emzik tutmak istemdi elektrik süpürgesi pış pış seslerii umarım geçicek bu günler de🙏🏻 Teşekkür ederim önerilerin için 🌸