Mavi_Okyanus Canım anneler sizlerden fikir almak istiyorum, ya da bebişi böyle olan varmı? Bebişim 6 aylık ve bizim öksürmemizden esnememizden hapşırmamızdan çok korkuyor sebebi sizce ne olabilir? Veya bunun için ne yapabilirim.
neslicanben Mavi_Okyanus sese karşı hassas sürekli sessiz ortam da uyutulduysa belki ondandır. Benim kızım da çok ürkek ama bizimkinin sebebi 2 ay küvöz de kaldı sürekli iğne,solunum cihazları felan takılı kaldığından tranva oldu sanırım bebeğime. Eline dokununca hemen gözünü açıp çekiyor elini kendine doğru.
Budageceryahu Mavi_Okyanus benim oglum 4 aylik ezandan bile korkuyo yada ben derin nefes aliyorum ondan bile sıcrıyor.
busra_02 Mavi_Okyanus ani seslerde irkilme olabiliyor oğlum suan 24aylık yanında bağırsam bile kalkıp bakmaz 😂
Mavi_Okyanus neslicanben geçmiş olsun kıyamam, bizimki biraz gürültülü bir eve doğdu aksine son 2 aydır Sessiz sakin bir evdeyiz ondan olabilirmi acaba dedim
Mavi_Okyanus Budageceryahu benimki de yüksek sese değil ama derin nefes alınsın öksürülsün, hapşırılsın ödü kopuyor aksine anneanne ile ikimizde gribiz çocuğun korkulu rüyası gibi olduk.
Budageceryahu Mavi_Okyanus esim bu yuzden ayri oda da yatiyor. Horlama oksurme bu gibi durumlarda sicraya biliyor
Kimkibu Mavi_Okyanus benimkide öyleydi arkasından hapsıu anneciimm hahaha diye güldğm hep oda alıştı mesela elektrikli süpürgedende korkuyordu calıstırmadan calıstırdıktan sonra dokundurdum sevdirdim süpürgeyi daha kolay oldu alışması şimdi ben evi süpürürken alış yapıyor😂 süpürgeyi görünce gülüyor
a010101 Budageceryahu bende vallahi kovdum 🤣çoçuk ondan uyanıyor çoçuk ağlıyor eşim dıyo bu niye ağlıyor şimdi işe gdyor onada yazık koca yatakta misler gibi yatym
a010101 Mavi_Okyanus bizimde öyle gülerek karşılık veriyorum ki alışsın korkunç olamadığını anlasın diye oda gülüyor ☺️
Nazli2819 Mavi_Okyanus aynı durumu bizde yaşıyoruz yeni yeni etrafı keşfetme aşamasında ürkebilir doğal birşey yani