Kızlar ben kafayı yicem az kaldı. Çok şükür bin şükür herseyine ama size bir günümüzü anlatacam. Herkes böyle mi acaba. Kendimi rahatlatmak istiyorum çünkü. Sabah net 8 de uyanır kızım. Kalkarız biraz oyun oynarız sonra muftaga gideriz kahvaltı hazırlarım ben o da etrafımda dolanır şarkı açar söyleriz. Sonra kahvaltı yap mutfağı topla derken tekrardan oyuna otururuz bir saat ancak oynarız uyku saati gelir ve uyur. O uyuyunca ben kalan işlerimi onun öğle yemeğini vaktim kalırsa bizim akşam yemeginide yaparım. Öğlen uykusu Max 1 saattir. Fazlasını asla uyumaz. Uyanır saat 1 buçuk falan. Ondan sonra akşam 4 buçuk 5 e kadar hiç durmadan oyun oynarız. Bir oyundan diğer oyuna. Etraf dağılır tekrar toplarız sonra hadi birdaha. Akşam yemek yeriz ben tekrardsn mutfağı toplarım o da yanımda olur. Sonra içeri geçeriz sonra yine 8 bucuga kadar full oyun ama hiç mola yok anladınız mı. Bu arada kızım televizyon telefon falan izlemez. İzlettirmiyorum yani. Bende ara sıra elime alayım derim hemen yanımda biter bende geri bırakırım. 8 buçukta da uyku öncesi rutinlerimizi yapar 9 da uyuturum. Sonra işlerimi hallederim bir çay bir sigata içer yatağa geçerim 12 yı buluyor yine. Ama ben çok bunaldım. Oyun oynamak çok sıkıcı. Sizde nasıl geçiyor bir gün. Sanki onunla oynamayinca ona haksızlık ediyormusum gibi geliyor sizde de öyle oluyor mu. Havalar bozuk diye dışarıya cikaramiyorum ama yağmur olmadikca bir yarım saatte olsa indiririm. Bir an önce yaz gelsin istiyorum. Bir odaya tıkalı kaldık resmen. Havada kapalı olunca benimde modum düşük oluyor. Gerçekten çok bunaldım. Bazen nefes alamayacak gibi oluyorum sonra ağlıyorum. Biliyorum kıymetli her an kıymetli ama benimde gençliğim kıymetli değil mi insan oluşum kıymetli değil mi. Vallahi bir saçımı toplayamiyorum bazen. Eşime söyleyince haklısın diyor sadece. Ama o evde olsa bile 5 dakika oynar bırakır 5 dakika oynar bırakır hep. Sıkılıyorum diyor. Ee bende sıkılıyorum işte.