Zey-yus50 İntagramım çalındı e posta ve telefon değişmişler nasıl geri alabilirim başına böyle bir şey gelen varmı lütfen yardım edin kaç yıllık hesabım büsürü anım vs var
DilaraBora Zey-yus50 aynı durum başıma geldi kaç ay geçmesine rağmen hayla üzülüyorum gitti alınmıyor artık hesabı değiştirip donduruyorlar en son
kahvekokusuu Zey-yus50 malesef geri alınamıyor gecen ay esimin hesabini çaldılar geçen hafta da benim hesabima giris yapılmış ve instagramdaki tel no degistirilmisti hemen fark ettim e posta hesabimi degistirdim de kurtardim bende
Aysiimam Deletedmom8453 bende sürekli şikayet ettirdim ve ettim şimdi hesap engellilerde bile görnmüyor kapandı sanırım hesap
Zey-yus50 DilaraBora ya aslında resimli video filan meil atılıp düzeliyormuş galiba ama çok zor bencede
Fatos_tekeeva Zey-yus50 aynı durum benimde başıma gelmişti saolsun eşimin kuzeni hemen aldı güvenlik koydum sonradan instagramima yabancı telefondan girildiğinde bildirim gelir hemen kod olmadan giriş yapılamaz
balmom Zey-yus50 yok dediğim o degil canım muhtemelen haberin yoktu onu yapinca asla bir baskasi giremiyor girince instagrmn sana verdiği kodu istiyor