2603 Aranız da gaz damlası kullanan var mı bebeğim 40 günlük doktor metsil gaz damlası verdi ben korktum kullanmadım düzensiz olarak bi dün akşam bi de bu akşam verdik düzensiz kullandığımız için bir etki eder mi kötü
Annemkuzum12 2603 bebegin cok gazliysa durumun varsa nurse harveys guzel faydalii oluyor hatta vicol damlada guzel ise yariyor
Denizvepasa 2603 ben benegime 20 kusur gunlukken başladım. Doktorumuz bize de metsil verdi yaninda lactocol ile birlikte. Cok şükür bir sey olmadı
Tucix 2603 düzensiz kullandığınız için pek etki etmez muhtemelen. Biz 21 günlükken başladık 3. Aya kadar kullandık, bende vermek istememiştim ama çocuğum çok acı çekiyordu mecbur kaldım. Biz Nurse Hervay’s kullandık
Gkcngrcn sab simplex içerik olarak temiz ve etkili ilk çocuğum obla büyüdü ikincisinde çok güzel gaza etkili doktorumuz tavsiye etmişti eczacı olan kuzenim onayladı baya iyi geldi ☺️
Hilalderin Gkcngrcn o damlayi nasiil kullNuyorsun cnm gunde kac defa kac damla??bende de o var kac gunden sonra etki etmeeye baslar acaba
Ozgebudak_06 2603 Kolik ve çok gazlı bi bebekti ilk 4 aya kadar çok çektik biz gazdan ve bioga probiyotik ve nurse harves kullandik düzenli bir şekilde tamamen bitmedi ama ilk 3 aydan sonra hafifledi 6. Aydan sonrada tamamen bitti
Azram_2021 Ozgebudak_06 bugün doktormuz probiyotik atp verdi birde nurse harvey’s colex verdi ama probiyotik gün bir defa yazmış nasıl verecegimi belirtmemiş toz seklinde anne sütü alıyor mama ilemi versem siz nasıl kullandınız birde iyi geldimi
Dnzezgikose 2603 öncelikle hiçbir ilacı düzensiz kullanmayınız lütfen hele ki konu bebeklerimizse benim bebiş de çok gazlıydı metsil verdim her emzirmede 10 damla faydasını gördüm o gazı çıkaramaması daha kötü ıkın ıkın kıpkırmızı oluyordu çocum
Akasyalya 2603 biz metsil kulandik ama ise yaramidi vicolda kullandık onunda metsilden kalır bir tarafı yoktu.loctocol bize çok iyi gelmişti.onu tavsiye edebilirim.
2603 Akasyalya ben 2 kere kullandım sadece akşamdan verdim başka vermedim düzensiz kullanmış oldum bir şey olur mu
Zeynep0710 2603 benim bebegim kolik bi bebekti çok gazi oluyodu sap simplex kullandim yanında bide maflor plus vermişti doktor . Gaz damlasını düzenli kullanmanız lazim.
Mom59 Akcakus merhaba bizde aynı damlaları kullanıyoruz sab simblexi günde kaç kere kaç damla olarak veriyorsunuz acaba
Ozgebudak_06 Azram_2021 Bizde probiyotik bio damla şeklindeydi günde 2 damla veriyordum sadece evet en etkilisi zaten biogaia memnunduk biz 4 ay kullandım.toz şeklinde değildi o yüzden hicbi bilgim yok 🤷
Akasyalya 2603 eyer bebeginz çok gazlı değilse metsil faydalı olur ama düzenli vermeniz lazım zaten çok gazlı bı bebekse metsil hiç bir işe yaramiyo
Seymaemre-asya34 2603 bsey olsun zarar versin dye yazılmıyor yapılmıyor o ilaçlar kim yazdıysa bebeğinize zarar versin diye yazmamistir Dr tavsiye ettyse verin