Rose-leaf Kızlar süt alerjisi belirtileri neler yaşayanlar yazabilir mi bebekleriniz de neler oldu mesela kızım da yeşil mukuslu gürültülü sulu kaka var ve kendi yapamıyor biz yaptırıyoruz çok sıkıntı yaşıyoruz
AyazveAnnesiss Rose-leaf huysuzluk olur vucudunda egzama tarzi seyler olabilir gecmeyen konak ve pişik ama en onemlisi kakada kan diyor doktorlae ama benim oglumda kan yoktu egzama ve mukus vardi
TinkyWinky Rose-leaf bağırsak tepkiliydi benim bebeğiminki.Mukuslu yeşil kaka ,gürültülü kaka ,aşırı gaz,kakada kan.4 aylıkken tanı konuldu çok şükür sıkı diyet yaptım emzirdim 1 yaşında geçti şu an yoğurt peynir her şey veriyorum bitti gitti çok şükür 🙏
Rose-leaf TinkyWinky ben diyet yaptım 50 gün değişmedi yeşil ve mukuslu kaka siz diyet yaptıktan sonra kakası normal sarı renge döndü mü ve ne zamam döndü 50 günde bişeyler değişmeyince diyeti bozdum birde hangi testler yapılıyor deri testi mi suan 2 aylık kızım yarın doktora gideceğiz test yaparlar mı küçük çünkü
AyazveAnnesiss Rose-leaf 10 gün falan surmustu ama ara ara yine oluyodu meger mandalinaya da alerjsii varmis ama sadece mukus anne sütü alan bebeklerde olabilir diyor doktorlar mukusla beraber farkli belirtilerde olmali alerji diyebilmek icin
TinkyWinky Rose-leaf kaka rengi çok değişmedi ek gıdaya geçince düzeldi kaka.Ama kan görmedim bebeğim de daha huzurluydu diğer türlü çok gazlı ve huzursuzdu sürekli çığlık çığlığa ağlıyordu