KuzeysM0MMY Merhaba 🌺 Ses netliği açısından kullanıp memnun kaldığınız bebek telsizi önerilerinizi bekliyorum.
Bikedibikizannesi KuzeysM0MMY philips avent çok memnunum hem görüyorum hem duyuyorum. Birde ağladığında yanına gidene kadar ses verip sakinleştiriyorum
neslicanben KuzeysM0MMY weewell kullanıyorum. En ufak bir harekette bile sesi algılıyor. Ninni özelliği felan da çok iyi
Sare35_ KuzeysM0MMY kiwi telsiz ya da yoyko bebek kamerası ben ikisinide kullandım memnun kaldım lakin pil fiyatları arttı bu yüzden yoyko aldık
balyanakannesiiiii Kamerasız mı canım ben motorola kullanıyorjm canım memnunum 👍🏻 Sesi baya iyi en ufak sesi bile net algılıyor
KuzeysM0MMY neslicanben evet canım şimdi baktım ona da bayağı olumlu yorumlar var . En ufak sesi bile iletiyor mu peki?
neslicanben KuzeysM0MMY kesinlikle hiç tereddüt etme bence. Ses hassasiyeti çok iyi. Çekim gücüde iyi yan daireden çekiyor öyle söyleyeyim
KuzeysM0MMY neslicanben o derece yani 😍peki bebeğiniz ağlarken kendi telsiziniz ile sesinizi bebeğinize aktarabiliyor musunuz ?
visnelikadin Motorola mbp24 telsizim var 4 aydır kullanıyorum çok çok memnunum fakat evim büyük her an kızıma yetişemiyorum o yüzden kameralı alicam isterseniz 500 liraya satıyorum kutusu vs hersey mevcut
KuzeysM0MMY visnelikadin söylediğiniz ürüne baktım, trendyolda 486 tl . Yine de teşekkür ederim , başka marka aklımda şu an.
KuzeysM0MMY neslicanben canım bu arada bu ürünün sürekli prizde olması mı gerekiyor ? Pille çalışıyor mu? Yoksa telefon gibi şarjla mı çalışıyo?
neslicanben KuzeysM0MMY bebek yanında olan fişe takılı anne yanı olan hem pil hem de şarjda kullanabiliyorsun canım. Fiyatlar şuan da uçmuş eğer uygun bişey istiyorsan dolap uygulamasına felan bakabilirsin