Sryilknr Kızlar 8 günlük bebeğim var hangi yiyecekler yenmez ve hangi meyveler gaz yapmaz önerebilirmisiniz?
482919 Sryilknr çiğ - yeşil olan bütün sebzeler karpuz kavun brokoli lahana süt 🥬 bulgur kuru börülce süt yapar
MustafaDoruk Sryilknr doktor kayisi ye rahatlatir cocugu dedi.bir de sut susami yasakladi yumurtayi da az tuket dedi bunlar gaz yapiyomus
elifsrbs Sryilknr ayran, bulgur, kuru baklagiller, mercimek çorbası, karpuz benim şimdiye kadar en çok sıkıntı çektiğim yiyecekler 🥶
Hafsasmom Sryilknr Kurufasulye,nohut,mercimek,barbunya,brokoli,karnabahar,lahana,bezelye benim listemde bunlar var .
Simaymirayannesi Herseyı ye canm ben 26gunlugım yemedıgım bısey yok kımyon at her yemegıne herseyden vıtamın alsın bebegın ıllakı gazı cıkcak ıllakıde gazıda olcak sen yesende yemesende o olcak
Mineltoygar Simaymirayannesi Sryilknr ben de yemeklerimi hep bol kimyonlu yapıorum ve herşeyden yiorum bir de üzerine humananın kimyonlu rezene çayını içiyorum, çok şükür gaz sorunumuz yok
elifsrbs Sryilknr evet bende ve bebeğimde çok fena gaz yaptı 🙈🙁 bi deneyin belki sizde durum farklı olur 🙂
Zeydeymen Soğan süt yapıyor diye biliyorum aman valla yesende oluyor yemesinde güzelce masajını yap çıkartsın çoçuğun gazını biz 26 günlüğüz hala gaz çekiyoruz youtube da gaz masajı videosu izledim çok iyi geldi ve nurse harveys gaz damlası kullanıyorum 2 gündür gaz çıkartıyor herşeyden yemelisin bence sakınma ki hem sen vitamin al hemde çocuğuna geçsin
Ummus-kaan Sryilknr hemen hemen herşey gaz yapar. Siz yiyerek deneyeceksiniz ben nohul kuru fasulye hariç herşeyi yedim şükür hiçbiri gaz yapmadı nohutu deneyim dedim o zaman sancılandı sizde yiyerek bebeğinizi gözlemleyin yiyin ki sütünüz artsın bulgur yeşillik süt yoğurt incir bunlar çok süt yapar
cankuzularim Sryilknr hersey🤣🤣🤣 domateste bile var mübarek 3 ay makarna patates yemeği ve yeşillik ton balığı kahvaltılık ürünler falan tükettim herşeyden mahrum kaldım
Mervee__mehmett__ Sryilknr cnm benm bebegim 20 günlük olana kadar hep lahvalti pirinc pilavı makarna tarzi yedim 20 gunlukten sonra ver alllahim ver herseyi yedim hic bsieydrn mahrum etmedim kendimi sadece mercimek corbasi kuru fasulye nohut ve sert seyler kati seyler yemedim baska herseyi yedim bulgur soğan pirinc vs herseyi yeidm her meyveyi yiyirum kayısı hariç keisnle herseyi ye gaz i oldu gazini rahat çıkarıyordu sanciis vardintabi ama nane kaynatip suyunu surekli iciyoryorum suan 2.5 aylığiz
Mervee__mehmett__ Sryilknr sen ne yemezsen sonra bebegin öle alışır ve bi kac ay sonra yedigin zmnda hemen dokunur bebege ve bebekte öle alıştığı icin yemez hic bsiey i onin icin herseyi ye soguk seyler yeme aci yeme o kadar