44444444 Bebeğim bugün tam 5 aylık oldu hamile olduğumu öğrendim geri çekilme ile korunuyorduk şimdi ben bebeğimi emzirmemeli miyim emzirmeli miyim
AliKuzey12 44444444 emziremezsim diye biliyorum , geri çekilme yontemi cok tehlikeli keske baska bir yöntem secseydiniz zor olmaz mı bebeginiz cok kucuk
_YanakReisinAnnesii 44444444 çok iyi beslenip iki bebeğine ve kendine bakabildigin sürece, gebelikte herhangi bir tehlike olmadığı sürece emzirilir yine de doktoruna danışman en doğrusu
Sumeyraas 44444444 hamilelikte risk yoksa emzirilir diye biliyorum. Kadın doğum doktorundan onayı almanız en doğrusu .
_tospikannesi 44444444 ben yanlış anlamısım kusura bakmayın 5 aylık hamilesiniz yeni öğrendiniz diye anladım. Rabbim nasip ettiyse sabrını da gücünü de verir hiç üzülmeyin. Emzirme konusunda emzirin diyen doktorda var emzirmeyin diyende siz en iyisi kısa sürede doktorunuza danışın 🌸
aysun35elmas Benim oğluşum da 16 aylık 5 haftalık hamileyim memeyi bıraktırmaya çalışıyorum bugün 3. Gün gündüzleri sorun yok ama geceleri tam bi kabus sütümün tadına baktım tuzlu ayran gibiydi cinsiyetler farklıysa emzirebiliyosun diye biliyorum ben
Suleasya 44444444 karninizdaki bebek 24 haftalık olana kadar emzirebilirsiniz normal şartlar altında. 24 ten sonra erken doğuma sebep oluyor hormonları vs etkiledigi için. Yine de doktorunuza sormakta fayda var . Ayrıca geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. 1 tanecik sperm yetiyor hamile olmaya cunku .
Eysar 44444444 bende kızım 6 aylıktı kaldım hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin ikiz gibi büyüyorlar
Melikegunes- 44444444 bende öyle kizimi emzirirken hamile kalmistim gittigim doktor hamileligimin 6.ayina kadar emzirebilecegimi söylemisti
nidas_mom 44444444 Yani aslında bizde eşimle nişanlılığımızdan itibaren öyle koruduk 2 yıl hiç sorun yaşamadık ama ne zaman evlendik evimize geçtik 4 ay sonra hamile kaldım çok şaşırdık ikimizde