EsleminAnnesiiiii35 Bebeğim 12 aylık çok çok iştahsız hiçbirşey yemiyor ağzını kitliyo resmen balık yağı alıp vermek istiyorum 12 ayda verilir mi belki iştah da açılır sizler çocuklarıniz da hangisini veriyorsunuz?
Nohutannesi EsleminAnnesiiiii35 ocean veriyorum. 10ayliktan beri doktoru önerdi. Çünkü balık ürünlerini tuketmiyor.
Lay EsleminAnnesiiiii35 12aylık dr bugün vitamin değerleri için kan testi istedi. bir eksiklik varsa multivitamin içeren balık yağı verecekmiş yoksa yalnızca balık yağı verecek. Sonuçlar belli olunca yazarım ne verdiğini
Kubrasolmmaz EsleminAnnesiiiii35 möllörs kullanıyorum fazlası ile memnunum gerçekten iştah açtı diş yüzünden sıkıntılarımız vardı çok şükür değerleri vs herşeyi harika öneririm severek içiyor oğlum
Tomris-Hatun EsleminAnnesiiiii35 basladim bende 1 yasindalar. Kesinlikle tek marka mörleys . Norvecten geliyor zaten . Icerigi en iyi olan 💁♀️
EsleminAnnesiiiii35 Nohutannesi peki memnun musunuz iştah falan da açıyor mu yoksa Bizimki hiçbirşey tüketmiyo balık ürünleri tek olsa keşke 😣
Nohutannesi EsleminAnnesiiiii35 iştaha çok az etkisi var bence. Çok az o da.benim bebeğim için istahsiz demek çok doğru değil aslında. Çok seçici ve sevdiklerini de her gün yapsam da yemez. Ama sanki bir tik daha iyi oluyor içince
EsleminAnnesiiiii35 Kubrasolmmaz teşekkür ederim. Fiyatı ne kadar acaba? Birde ne kadar veriyorsunuz günlük şişesi kaç ay gidiyor
Kubrasolmmaz EsleminAnnesiiiii35 Möller’s Omega 3 Balık Yağı 250 ml https://www.hepsiburada.com/mllers-omega-3-balik-yai-250-ml-p-HBV000007RMJO?magaza=EliteSepet&url_src=ios-product-detail burdan aldım bir çay kaşığı veriyorum günlük tok karnına 3 ay yeter en az
Mehriban27 EsleminAnnesiiiii35 12 aylikdan sonra bize doktorumuz yazdi haftada iki gün balik yedigi hafta 1 kere dedi ve düzenli kullanyoruz. Perşembe pazartesi balik yagi perşembe günü balik molers marka kullanyoruz.