busrahnm-95 Arkadaşlar 40 gün olmasına 3 gün kaldı fakat 3-4 gündür rengi kahverengiden kıpkırmıza döndü normal mi acaba?
simay_ksr busrahnm-95 Merhaba, yani bazen böyle olup 40 olunca kesilir bazen de 40a çıkarsan bile devam edebilir bi kaç güne ama fazla akıyor ise doctorunuza danışın. 40 tan sonra normalde regl görünür ve ya aylar sonra.. değişiyor. geçmiş olsun 🌸
ant331 busrahnm-95 adet başlamıştır canım Benimde kesilmişti 40 çıkmasına bir hafta kala adet oldum. 40 imiz temizlenerek cikti
Plastikkupa busrahnm-95 benimde öyle oldu hiş endişelenmene gerek yok. Benim. Nerdeyse 50/55 gün sürdü ondan korkmuştum uzun sürdü diye ama son 4-5 gün kırmızıya döndü . Normal adet gibi bitecek herhalde dedim öyle de oldu azaldı koyuldu beyaza döndü sonrada bitti .
busrahnm-95 Ayazinannesi3001 bilemedim ki böyle canlı kırmızı oluncada korktum açıkçası normal dogum yapmıştım içeriden bir yer mi kanıyor diye düşündüm
busrahnm-95 ant331 bakalım ne kadar devam edecek normalde adet kanamam cok canlı kırmızı olmazdı normalmi bilemedim o
ant331 busrahnm-95 ilk olduğu için olabilir. Bana göre adet gibi. Ödemin atılır erken olman daha iyi. Uzun süre olmayıp hem vucud sisligi hemde olmama stresi yaşamak daha sıkıntı