EnesEsra Selam 👊🏻 3,5 aylık bebeğim başımda kalmayan saçım var ne zaman biter bu dökülme ne yapmak lazım kızlar ?
Adakizim EnesEsra halalles şampuan için kullanıcı yorumları çok olumluydu. Benimde durumum aynı. Sipariş verdim gelmesini bekliyorum. İlk yıkamada bile çok etkiliymiş, deneyeceğim bende.
Arin31 Adakizim bende aldım 3-4 defa kullandım daha dökülmem azalmadı ama normalde iki günde çok yağlanan saçım daha geç yağlanmaya başladı keşke şampuan 300 ml olmasaydı daha büyük olsaydı saçlarım çok uzun çok döküyorum 🤦♀️İnşallah etkisini gösterir yanlarım kel oldu 😭😭
TugceSenelKavak Adakizim yaaaa lütfen bana haber verir misiniz fayda edip etmediğini. Ben baya kelleştim resmen. Çok araştırdım kullanıcıların geneli memnun ama birkaç yerde olumsuz yorumların silindiğini filan okuyunca güvenemedim.
Dilaliya benimde cok fazla dokuluyor kel kalicam yakinda 😔bilgisi olan anneler yok mu ???ne zaman durur bu dokulme
Aysenurbs Banyodan yarım saat önce Hindistan cevizi yağı sürüyorum saçıma, baya besliyor iyi geliyor dökülmeye
Busra38 EnesEsra kesinlikle kestirme gene dokuluyo ben guzelim saclarimi kestirdigime okadar pismanimki 3ay felan suruyordu yanlis hatirlamiyorsam sonra yavas yavas azaliyo dokulmesi 7aylikken tamamen kurtuluyon
Sedaahmet EnesEsra benimde oglum 3 ay 5 günlük. Yaklaşık 2 haftadir cok dökülmeye başladı benimde. Saçım topuz oldugu halde evin heryerinden saçım çıkıyor. Kestirmeyi düsünüyorum sacimi. Bakalim kestirince yine dökülecek mi😕
Sedaahmet EnesEsra hic kestirmeyim ben o zaman. Evde hep sacim açık gezerdim. Dökulmezdi hic. 2 haftadir topuz yaptiğim halde dökülüyor 😕
elifsrbs EnesEsra benim Bebeğim de 3 aylık hem bebeğimin hem Benin saçlarım çok dökülmeye başladı artık baş edemedim bugün hem kızımın hem kendimin saçlarını kestirdik 💇🏻♀️Valla şuan için ferahladım bakalım dökülme devam edecek mi 🧐
busra37 EnesEsra benimkide 3ay 21günlük. Saçlarım avuç avuç dökülüyo bi tutuyorum resmen kopuyo. Banyoda ayrı trarken kuruturken ayrı. Kestirdim uğraşamıyorum diye daha çok pişman oldum ondan sonra dökülmeye başladı benimde
Kemalinannesi 6.5 aylık oğlum var hala dökülüyor kestirdiğim halde kestirmek işe yaramıyo sanırım doğal bi süreç dursa iyi olur 😃