Hamzaaslan Kızlar çekiş gücü yüksek,ben dışardayken istediğim odayı süpüren ve haritalama yapan birazda uygun robot süpürge önerisi isterim sizden😍
Ceyloo0625 Hamzaaslan ben trendyoldan 2100 e almıştım aşırı memnunum ama şuan aynısı 4 bin lira . Birden fırladı . Evde yokken tlfndan açıyorum bazen her yeri süpürüyor bazen işaretledigim yerleri . Birde mob özelliği var yani siliyorda
bayankitapkurdu Hamzaaslan xiaomi vacuum mop pro kullanıyorum. Aşırı memnunum. Hergün çalıştırıyorum. 2 günde bir de evimde hali çok olmadığı İçin olanları kaldırıp evi sildiriyorum. Tertemiz oluyor valla
Okuroya Xiaomi 2in 1 kullanıyorum ben gayet memnunum haritalandirma özelliği yok. Hem silme hem süpürme var. Çekiş gücüde baya iyi
Okuroya Hamzaaslan edebiliyorsunuz Sadece meselauyfagi şupur yatak odasını şupur diyemiyosunuz o bütün evi süpürüyor
bayankitapkurdu Hamzaaslan var var. Evet alıyor. Nereyi isterseniz işaretlerim sadece işaretlediniz yeri süpürür. Özellikleri baya iyi. Mesela benim Amerikan mutfak sık sık yere bişeyler dökülüyor. O yüzden 2cil temizlik diye bir özelliği var onu açıyorum. 2 kere geçiyor. Mis gibi oluyor.
bayankitapkurdu Hamzaaslan hangi markayı alırsanız alın tek dikkat etmenizi önerebileceğim Türkiye distribütör garantili olsun. Genelde ithalatçı garantili oluyor internetten
Baby01 bayankitapkurdu silmesinden memnun musunuz gerçekten süpürmeden genel olarak herkes memnun da silme konusunda arada kaldım değer mi diye
bayankitapkurdu Baby01 çok memnunum. Pastasına birazcık kendimce bir karışım hazırladım onu sıkıyorum mis gibi oluyor valla. Gerçi artık haznesine koymak için de ürün çıkmış onu almayı düşünüyorum. Onunla daha temiz olur. Hani şöyle geçtiği yeri görüyorsunuz ıslak oluyor.