biberonmamasi Doktor takvime 5 dozluk yazdı ama fiyatı çok pahalı bazı yerlerde 2 dozda yapılabiliyormuş sanırım bana bilgi verir misiniz
homosapiens biberonmamasi bebeğinizin ayına göre değişir dozlar muhtemelen bebeğiniz 6-12 ay arasında dır ondan doz 5 tir
Sedanindenizi biberonmamasi Biz 6.ayda basladik. 8,5 aylik suana kadar 3 asi vuruldu daha 2 tane daha varmis malesef fiyatlar baya yuksek en son bexeroya 750 tl vermis esim.
Barlasb10 biberonmamasi maalesef şimdi uçmuş fiyatlar ama başlayınca hepsini yaptırmak lazım ki koruyuculuğu olsun diğer türlü bi işe yaramaz
Morusevenanne biberonmamasi nimenrix 1 yastan sonra yapılırsa tek doz yeterliymiş. Bizim toplam 4 doz olacak. Aslında ne kadar erken yapılırsa o kadar iyi ama ne kadar gec baslanırsa doz sayısı da azalıyor
nidas_mom biberonmamasi benim kızım 6,5 aylık en son opa ilk doz ve 5 li karma aşısı yapıldı ama hemşire 12.aya kadar başka aşısı yok dedi. Yarın ilk işim sabah arayıp menenjit aşısını soracağım 😪 5 dozun her biri 750 TL mi 😵
Muhasebeciana biberonmamasi bebegin yaş olarak buyuklugune bagli belli bir doz sayisi yok. 1 yastan sonra olursa her iki menenjit icin 1 er doz toplam 2 doz diye biliyorum. Biz erken baslayanlardaniz 3 aylikken baslamistik ilk doza toplam 6 doz oldu her iki menenjitin toplami
MesNes biberonmamasi yere göre değişmez eğer 1 yaşını beklerseniz nimenrix tek doz Bexsero 3 doz 2 ila 10 yaşta 2 doz bexsero tek doz nimenrix olur