[silindi] Kızlar bebeğim bugün aşı oldu çok huysuz bebeğim uyurken bile inliyor baya uzunca süre uyudu koluna bacağına daha bakamadım kıyamıyorum. Sizler süreci nasıl atlattınız kaç gün sürdü :( sürekli ağlıyor dayanamıyorum
Ceyloo0625 [silindi] ağrısı olursa iki saatte bir calpol ver demişti hemşire bende iki saatte bir verdim . Olmasa da günde 4 defa olacak şekilde verebilirsin demişti bir gün sürdü ateş ve huysuzluk
Comologgo [silindi] ayy benim de bugün yaptirmam lazım kıyamadım goturmedim. Nasıl geçti kaç aşı oldu aralıklı mi yapıyorlar üst üste mi
Y-A-Annesi [silindi] 2 aylık benim de ben de gidecem aşıya koldan mi bacaktan mi vuruyorlar acaba ve kaç aşı vuruyorlar bilgi verir misiniz
[silindi] AnnaKarenina_ canım teşekkür ederim Allah razı olsun şimdi verdim hiç aklıma gelmemişti benim hatta ateş 37 falan Çıkarsa beni düşürür inşallah
Yigitsvlm Ateşi yoksa bile calpol verebilirsin yazık miniğe ağrısı var demek ki illa ateşi bekleme kilosunun yarısı kadar ml veriyorsun örneğin oğlum 5 kiloydu 2,5 ml enjektörü çektim vermiştim
[silindi] Yigitsvlm Canım Allah razı olsun şimdi aklıma geldi şimdi verdim inşallah rahatlar teşekkür ederim
Goktugunannesi1234 Y-A-Annesi Comologgo Ay aşısı 3 tane biri kol diğerleri iki bacaktan. Ben birde özel rota aşısı yaptırdım ağızdan damla şeklinde. Arka arkaya yapiyolar ve öyle daha iyi hızlıca bitiyor. Birine 10 dk ağlayıp diğerini yapmaktansa üst üste yapılsın. Birde gitmemek diye bişey olamaz en önemli asi bu aşı zaten ve haftada bir gün yapılıyor hemsirenizi arayıp randevu alacaksınız.
[silindi] Comologgo Üstüste yaptı canım Bir tane bacaktan olana bu çok yakar dedi koldan olana iltihap yapar ilin akar dedi korkma dedi Ama tabi benim içim gitti
Goktugunannesi1234 [silindi] bende yaptırdım aynı şekilde ve hiç uyumadi benimki. 4 saatte bir çay kaşığı calpol verebilirsin dediler de geldiğinden beri hep kusuyo 😔