Annesininoglu kizlar corba iyi olmuyor malum sicak siz ne veriyorsunuz ben patates soğan vs türlü yapiyorm ama daha degisik seyler ypmk istyrm
Deletedmom115 Annesininoglu Çorba neden olmasın tarhana çorbası tel şehriye çorbası yoğurt çorbası bunlar çok faydalı şeyler bence sıcak diye vermemezlik yapmayın üzerine su içirin bir şey olmaz bence.
gzmemr Annesininoglu benim bebeğim bildiğin bizimle yemege oturuyor artık ☺️yemekleri acısız yapıyorum oda yiyor çok severek hemde . ona özel bişey yapsam yemiyor 🤷♀️
Minnakkk Annesininoglu bu akşam menümüzde çok az Soğanı çok az zeytınyagında biraz çevirdim üzerine küçük doğradığım taze fasulye havuç ve Patatesi ekledim biraz çevirip az su koydum bide kemik suyu son olarak bir tatlı kaşığı pirinç ohhhh missss 😀 başından beri püre vermedim o şekilde doğranmış yiyebilıyor ezmiyorum hiç
Handecelik Annesininoglu kuzu etinden köfte verdim bu akşam Mücver Zeytinyağlı taze fasulye yemeği Pankek Sebze haşlıyorum Çorba da veriyorum ılık olarak
Destina gzmemr salçalı tuzlu falan yiyor yani erken değil mi bilmediğim için soruyorum saldırmak değil 😂🤗
gzmemr Destina tuzu kullanmıyoruz ailecek ama evet salçalı yiyor inanın çokta seviyor☺️doktoruna söyledim vücudunda herhangi bi reaksiyon döküntü olmadığı sürece yiyebilir dedi ☺️
Kahvegerek Çorba daha çok seviyor yayla tarhana tavuk çorbası. Keşkeği çok sevdi tavukla ve buğday ile yaptım. Semiz otu yiyor yoğurtlu şeyler yiyor hergün yumurta ve labne peynir peynirin içine çay kaşığı pekmez falan
Yavuzuannesi2012 Kahvegerek pekmezi peynirle karıştırıp verirseniz sadece tatlandırıcı görevi görür canım 😊
Sevce19ceren Annesininoglu kizim 8 ayindan beri biz ne yersek onu yiyo. Bir bardakta ayran yapiyorum yemeginin yanina oh mis. Ailecek masaya oturuyoruz biz yedikce hevesleniyor. Oyle ve aksam kesinlikle ilk corba veriyorum yanina yogurt. Tavuk et turu seyler yerken ayran veriyorum. Pisik sorununuz yoksa melemen patates haslamasi verebilirsiniz.
Kahvegerek Yavuzuannesi2012 yoğurduna da koyuyorum o da öyle mi oluyor çünkü tatlı hiçbir şekilde yemiyor
Yavuzuannesi2012 Kahvegerek süt ürünlerin hiçbirine konulmuyor canım pekmez özelliğini yitiriyor. Tatlandırıcı oluyor. Pişirildiğinde ya da sıcak birşeyin içine katıldığında da aynı sadece tatlandırıcı görevi görüyor. Meyve ile tatlandırabilirsiniz aslında
Yavuzuannesi2012 Kahvegerek zararlı mı tabiki de değil sadece pekmez demir görevini karşılamıyor ☺️ Eğer o şekilde seviyorsa devam edin☺️ Ama pekmezi ben kan yapsın diye koyuyorum diyorsanız süt ürünlerine katmayın 🤗
Kahvegerek Yavuzuannesi2012 kan yapsın diye koyuyordum 😱 sulandırıp versem olur mu öyle de içmez ki sıpa