eylusko_ Beş buçuk aylık bir bebeğim var 120 150 180 cc mama içerken birden 60 ve 90cc içmeye başladı asla fazlasını kabul etmiyor neden olabilir bu. Hasta değil Keyfi yerinde anlamıyorum Çok üzülüyorum
Annemkuzum12 eylusko_ canim benimkide oyle benim ki bugun 4 aylik oldu 1 de ictigi mama ile duruyor hala ac icmek istemiyor ve bugun 4. ay kontrolu vardi 500 gr almis sadece sizin kilo aliminiz nasil hic bu kadar az aldigi oluyor mu
Danerys eylusko_ sıkılmıştır. Benimki de arada sıkılıyor azaltıyorum sonra yine içiyor . Baktın olmadı ki bizde öyle de oldu marka değiştirdim.
eylusko_ Annemkuzum12 4 aydan sonra Öyle oluyor zaten 500 gram 400 gram bu şekilde alacak ben zayıflamaz inşallah diye bekliyorum büyük ihtimalle zayıflar yemiyor çünkü
eylusko_ Nisan12 ama hiç diş belirtisi yok . kızarıklık şişlik vs. gece uykuda 2 kere 150 içiyor gündüz yok . bu dişle ilgili değildir sanırım
eylusko_ Danerys mamayı değiştirince geçecek bir problem mi bu hiçç sanmıyorum. ama onu da denicem . çocuk acıktım diye ağlamıyor bile