Balarisio Kızlar ardım bulamadım daha önce konusulmamis sanırım.4.ay aşısında ne gibi şeyler yaşadınız? Biz bugün olduk surekli ağlıyor huysuz ve mutsuz 🤔 endişelenmeye başladım
Merve_kozz Balarisio ateşinide sürekli kontrol et dün olduk dünden beri dünyam tersine döndü resmen allah kolaylık versin hiç durmazsa calpol ver bir çay kaşığı hiç hiç durmazsa fitil
Funfuuu Balarisio asidan onbes gun oncesinde huysuzlugu basladi asi olali on gun oldu hala huysuz genel olarak 4. Aydaki atakta hep boyleymis😐
Mirayserap Balarisio 4 ay aşısında bizde ateş oldu sabah yaptırdın gece 12 gibi ateşi başladı o gün sabaha kadar ayakta geçirdim kucağımdan inmedi tabi ateşi yükseldi bir kaç sefer calpol verdim ertesi gün öğlene doğru hiç bir şeyi kalmadı ama 6 ay asında hiç bir şey olmadi şükür
Oyku123ss11 Balarisio bizde 2 gun oldu ilk gun mizmizlandi atesi cikti dogru duzgun uyumadi gece de ateslendi 2. Gun gecti sukur
AlyaDuru24 Balarisio ateşimiz çıkmadı ama bebeğim sürekli ağlıyordu huysuzlaştı bende ebeyi aradım calpol vermemi söyledi sabah uyandığımızda bi sorun yoktu