Nilh20 Emzirme döneminde neler yiyorsunuz şu an kış mevsimindeyiz ve neredeyse bütün yeşillikler gaz yapıyor baklagiller zaten yok. Tavuk et pirinç çorbası nereye kadar. Hele bir de bir iştah var ki ben de canım herşeyi yemek istiyor. Ama sonra o bebekteki gaz sancısını çekmek istemiyorum önerilerinizi bekliyorum
Tugcedilarakilic Nilh20 o gaz sancısı bizi bitirdi hafta geçmeden üzerinden hastanedeyiz. Artık goturmeyecegim. Masajlar yapıyorum hiç bişey yemiyorum. Emzirme sonrası mutlaka ağız gazını çıkarıyorum. Kimyonlar rezeneler vücudumu komple kapladi. deli olacağım bu gaz nereden geliyor. Hayır çıkarıyoruz da gazını nasıl hala bu kadar gazlı olabiliyor anlam veremiyorum. İnşallah çabuk geçer. Sizi çok iyi anliyorum
Seragrkn Tugcedilarakilic sizden geçiyor tamamen anneden kaynaklı maalesef. Üşütmeyin kesinlikle. Sizde gazlıysanız ona geçiyor şahsen bende öyle. 4 aya gireceğiz kızımla hafiften bizde azaldı cok şükür. Artık masajda yaptırmıyor bizimkisi bacaklarını kitliyor o yüzden gaz ilaçlarıyla devam ediyoruz
Seragrkn Nilh20 4 aya giricek kızım hala doğru düzgün yiyemiyorum. Kızım cünkü gazlı ekstra da gaz yapmasın diye dikkat ediyorum. Bazen gördüğümde az da olsa yiyiyorum sütün çekmesin muhabbetinden sırf. Ama artık yıldım tavuk ve köfte yemekten baharatsız tabi. Kahvaltıyı bile önceden dolaptan cıkartıp tabağa koyuyorum soğukluğu geçsin diye. Onda da peynir bile gaz yapıyormuş ama yiyiyorum artık. Bir süre daha dayanacağız. Bu süreçte de zayıflamış oldum. Hamile kaldığım kilodan da altına düştüm yaza güzel giriş yapmamın mutluluğuyla avutuyorum kendimi🤩
Tugcedilarakilic Seragrkn bende çok gazlı bir insan değilim. Yemiyorum ki gaz yapsın yani açlıktan sütüm olmayacak diye korktuğum zamanlar oluyor gercekten
Prettymom Nilh20 bol protein alin yumurta,tavuk,et,balık,kuruyemişler. Sağlıklı beslenmeye çalışın aburcubur, hamurişi yememeye çalışın.
Seragrkn Tugcedilarakilic öylede böylede bebeğiniz gazlıysa kendinizi sıkmayın azar azarda olsa yiyin bence ben artık saldım cünkü yemesemde gazlı yesemde o yüzden her türlü gazını çeliyoruz.