Aysegl59- Kızlar merhaba ek gıdaya gecicek bebeğim kendim yapmaya calscagm evdeykn ama uzun süreli görev nedenyle şehir dışında olmuş oluyorz yada evde bulunmadgi zaman almak için ev yapımına yakın bildgnz yoğurt varmı satılan
Annesininkuzusu01 Aysegl59- Bence hazır yoğurt yemesindense hiç vermemek daha iyidir. Daha çok küçük annesi şimdiden katkı maddeleri almasın vücudu
Melisbugi Aysegl59- babymix var carrefourda satılıyor ben bazen onlardan veriyorum nettende bak büyümixle karıştırma adı babymix
NilAsyaMom Aysegl59- yapacağınız tek şey hazır sütü kaynatıp içine sade activia ile mayalayıp sarıp koymak. Daha küçük hazır yoğurtun içindeki katkı maddelerini tolöre edemeyebilir 🦋
TheBossMom Benim ki 8 aylık activa probiyotik veriyorum bazen ama sizinki daha küçük daha sonra verin illa ilk yoğurt vermek zorunda değilsiniz ki
Eminos Aysegl59- hazir yogurt yese ne olur yemese ne olur buyuk oglum ev yogurdu yemezdi hazir yogurt yerde ev yogurduna sonradan alisti hazir peynir yiyorlarsa hazir yogurt da yenir nolcak sanki