Esintiiii Bebeğim 54 günlük çok gazlı bi bebek olduğu için hiç sakin durmuyo. Sürekli kucakta olmak istiyor. Hiçbir şey de ilgisini çekmiyo. İlgisini çekmesi için neler yapabilirim oyun halısı, sallanan ana kucağı vb deneyen var mı?
Durulmn Esintiiii benim kızımda 66 günlük malesef aynı durumdayız hep kucağımda hatta şuan kucağımda uyuyor uyanıkkende hep huzursuz ağlıyor hiç birşey ilgisini çekmiyor elektrikli ana kucağı aldım sevmedi şimdi oyun halısı aldım kargo da henüz gelmedi inşallah bunu sever ama pek ümidim yok 😇
AlpBebek Esintiiii Vallahi 3 aya kadar dikkatini hiçbir şey çekmiyor desem yeridir :) ama 50 günlükken biz müzikli ve aynalı oyuncak koyduk ve onunla biraz oyalanmaya başlamıştı. Aynada kendine bakıp gülüyordu. Elleriyle oyuncağa vurmaya çalışıyordu. O tür şeylerle ilgisini dağıtmaya çalışabilirsiniz.
BayanYaman Esintiiii fisher prince yağmur ormanı ilisi bir arada dönence aldım daha yeni yeni 10 gündür falan ilgisini çekmeye zaman geçirmeye başladı canım oda en fazla 1 saat falan işte sonra yine ağlayıp kucak istiyor benim bebeğimde 78 günlük
Esintiiii [bilinmeyen] Bebek arabasında da durmuyor maalesef çünkü sırt üstü yatmaktan hiç hoşlanmıyor uyurken bile yüzüstü 😀 ne yapacağımızı şaşırdık gün sayıyoruz 3 ay dolsun diye
Thesra Esintiiii 3 ay oluncada bişey değişmiyo canım 😂😂benim ümidimde 6 ay olsun diye gün saymak iu sıralr daha 2 ayım var😂😂😂
Emine Thesra evet öyle galiba arkadaşım yaşında geçicek diye bekledi şimdi diyorlar 2 yaşında 😀 benimde gözüm korkuyor
alisinteyzesi Esintiiii Bebekler anne karnındaki seslere benzeyen sesleri duyunca da rahatlar. Vantilatör, saç kurutma makinesi, elektrikli süpürge, rüzgar, su, dalga sesleri gibi. Bu sesler ile birlikte uzanmak belki rahatlatır. Hem bebeğinizi hem de sizi🤗