egemoms2 Merhaba anneler bebekler kaç aylıkken hadi ver ,hadi arabanı getir vs. Yapar. Tavşan nerde deyince gidiyor yanına eline alıyor oynuyor. Fakat hadi ver , getir deyince yapmıyor. Ne zman yapar bunlari
ulkubdr egemoms2 13 aylık benimki hayvan kartlarıyla oynarken at nasıl ses çıkarır hadi bulakım deyince veriyor , bazı nesneleri de verebiliyor mesela en sevdiği iki bebeği, topu, atı gibi sürekli zaman geçirdiği oyuncakları
Dilos01 egemoms2 17 aylık olmak üzere kızım yemek yiyeceğimiz zaman sofra bezini gotur ekmeği gotur yada kapıyı kapat kumandayı getir gibi komut cümleleri yapıyor yerine getiriyor 1 yaşından sonra öğrettim
RuzgarGulsah 14 aylık şu an her komutu alır çöpü çöp kutusuna at derim atar çamaşırları çamaşır makinesine atar 🤗
BARTUMOM egemoms2 10 aylıkken gayet güzel bir şekilde komut alıyordu şuan 14 aylık hemen hemen herseyi anlayıp yerine getiriyor evdeki tüm eşyaları tanır bilir göster deyince gosteriri getir deyince getirir kendi vucudunuda tanıyor gösteriyor
Buselifs egemoms2 10 aylıkken yürüteç ile istediğimi veriyordu 11 aylıkken baska odaya gidip istediğimi bana getiriyordu bende her gun aynı seyleri hep istedim yalnız bu süreçte baya kendini geliştirdi şuan 1 yaşında gayet iyi anlıyor getiriyor
egemoms2 Buselifs yürüteç vs kullanmadim. Baskamodadayken gel derim gelir ,kitapların nerede derim gider alır oynar onların olduğu yere bakar. Ama.getir diyorum getirmiyor. İNŞALLAH zamanla yapar🤲🤲
monalissa egemoms2 10 aylığız 9 aylıktan beri elindekini ver deyince veriyor ama yürümediği için daha uzaktan bir şey istemedim