Melekannesiiiii Biliyorsunuz ki Rihanna hamile ve son zamanlarda giydiği kıyafetler konusunda sosyal medyanın gündeminde. Nedeni ise sürekli göbeği açık şeyler giyinmesi🙂 Sizce hamileliği bu kadar göz önünde bulunduran kıyafetler giymek doğru mu ❓
ftsdmrhn Melekannesiiiii benim imkanım olsa giyerdim yani öyle ülkede yaşasam 😄 kaç kere hamile olcsz yaa
Alnalprdha Melekannesiiiii valla giyerdim canım ne isterse doğal bişey neden göz önünde olmasın herkesin kendi kararı 🥰
Minipekka Melekannesiiiii isterse full çıplak gezer bu ona göre doğru olabilir buda bizi ilgilendirmez🤷🏻♀️
Deletedmom8453 Sürekli açık giyinirken sorun yoktu da hamile olunca göbeğini açması mi sorun oldu.. Göbeği hep acıktı zaten 😂 analık yüklenince kapanmak mi gerekiyor 😂🤔
Dilaylaa Deletedmom8453 Rihanna da olsan hamileyken de doğuruncada aynı şeylere maruz kalıyorsun işte 😂
Vortex Melekannesiiiii yo normal bir insan da da garipsemem. Normal de de göbegi acık giyinilşyor simdi de öyle giymeyi tercih ediyor. Hamile yani herkes neyin nasıl olduğunu biliyor ha göze sokmus ha kapatmıs sonucta hamile 😅
Pembecik Melekannesiiiii doğruyu yanlışı bilmemde bekarken dümdüz karnı olan bi insandım. 9 ay aynaya bakmak istemediğim gibi fotoda çekinmedim ama bebeğimi seviyodum o ayrı 😄
AntiiSosyalKelebek Melekannesiiiii Tercih meselesi hamilelik utanılacak birşey değil ki ? Tatilde hamile hanımlar bikini giyiyor veya yazın çok hoş bol croplar var onlardan kullanıyor yaza denk gelseydi bende kullanırdım o şekilde
_Covidondokuz9 Melekannesiiiii sen rihanna diyince 😂bende burda kendını rıhanna sanan biri vardı o sandım bi an 😂
Deletedmom_36 Melekannesiiiii Kadinin butun vucudu zaten surekli goz onunde gobegini acmis ne olucakki? Birakin hamileligini istedigi gibi yasasin herkes🙂