Nurcinnn Kizlar internetten cocuk giyimi satmak istiyorum uyguna alabilecegim yerler var ama nasil yapilir fatura isi nasil olur? hic anlamyrm satan var mi aramizda yardim istiyorum
Veterineriuss Nurcinnn ben aldım satım dolap uygulaması iyi güzel komisyonunu uygulama alıyor karşılama dahil ürün özellikleri ile giriyorsunuz geriye kalan işlemler basit
Metehann12 valla benim de eşim bu işe girmek istiyo trendyoldan yapalım diyo ama süreç nasıl isliyo hiç bilmiyorum ben de burda durim belki yardımcı olacak olur
Nurcinnn Metehann12 trendyol sureci cok uzunmus sanirim ama olsun ben inst.dan falanda satmak istiyorum bakalim hayirlisi
Nurcinnn Sadece duracak gibiyiz bilen yazsin kizlar Theanaaa sadece duracak gibiyiz bilen biri yazar insallah
Nurcinnn Veterineriuss cok saoln cvp icin oncelikle dolapta sadece 2. El urunler satilmiyor mu bide mesela fatura olayi nasil oluyor
Veterineriuss Nurcinnn hayır mesela ben ordan doğum günü magnetleri aldım oğlumun slopet takımı el ile dikip yapıp satıyordu satıcı sadece ikinci ürün değil satış yaptığın ürünün komisyonu alıyor kargo seçeneği sunuyor karşı ödemeli yada kendin karşılama şartı ile aldığın kargo kodu ile gönderiyorsun basit bir süreç
Veterineriuss Nurcinnn fatura ise karşı kişinin eline geçtiğinde açıklamada yazdığın dışında birşey olmadığı sürece alıcı memnun ise ödeme işlemini onaylıyor para dolap cüzdanına yatıyor ıban atma şansınız var cüzdana tanımlandılar sonra
emsare Şahış şirketi kuracaksınız internetten bakın nasıl kuruluyor zaten kolay. Sonrasında trendyol pazaryeri başvurusu yapacaksınız. Bi mali müşavire danışabilirsiniz düşük paraya muhasebenizi de tutar şirketi de kurar fatura falan hepsine yardımcı olur.
Veterineriuss Nurcinnn takipçileri çok olana önerir siniz diyebilirsin onların günlük takipçi önerme sayısı var sizde bir kaç ürünü beğenip benzer ürünler arayana arkadaşlık yollayabilirsiniz zamanla sanırım oluyor