Aklimdasin Pembekurdela Dükkanlar genelde soğuk olur ama yalıtımda önemli tabiim yinede tercih etmezdim mecbur kalmadıkça
Deletedmom_13 Pembekurdela metrekaresi önemli evin şekli önemli. Ben kirada oturuyorum evim garaj üstü. Küçük kutu gibi kare bir ev. O yüzden ısınıyor bazen kısa kollu bile dolaşıyorum evim 40 derecede yanıyor
Tatlisim29 Pembekurdela altta kapalı dükyan olan bir evde oturduk ve alttan da montalama olmasına rağmen yerden resmen soğuk üflüyodu her yeri haliyla paspasla kapatmak zorunda kaliyodum açik otopark kesinlikle ısınmaz canım
Pembekurdela Deletedmom_13 evet küçük bir ev ısınır diye düşünüyorum bende açık bir garaj mı kapalı mı
Deletedmom_13 Pembekurdela kapalı benim oturduğum yer belki kapalı olan daha ılıman olur ama kiracı olarak gideceksiniz oturulabilir geçici süre ama satın alacaksanız almayın bence.
crazymommy Pembekurdela Ben eskiden altı açık biyerde oturdum üstte ev di hiç ısınmıyor du. Ama kapı olsa bi nasıl olur bilmiyorum
Navmi ben altı otopark olan bi sitede oturuyorum ama kapalı otopark bina altı evim gayet sıcak en üst kattan taşındım. Ama açık otopark ise ısınmaz