Minigimbenim Kızlar süt arttırıcı şeyler yemeğe başladım ama sütümün arttığını nasıl anlayabilirim? Sabahları uyandığımda dolu oluyo ama gün içinde o dolgunluk gidiyo normal mi bu durum?
QueenMommm Minigimbenim benim göğsümde çoğu zaman yumuşak oluyor ama süt geliyor bebek uzun bı sure emdiği zaman daha çok geliyor geceleri uzun süre emzirmessem taş gibi oluyorlar
Minigimbenim QueenMommm bebeğim memeye çok düşkün doğduğundan beri her saat başı emiyo hatta bazen bu süre daha da kısalıyo o yüzden göğsüm dolgun olmuyo bundan dolayı sütümün olup olmadığını anlayamıyorum
Efeninanasi Minigimbenim al bendende o kadar bazen cekıyor gelmeyınce aglıyor ama dolmasına müsade etmıyorkı hep emmek ıstıyor büyüdükçe azalır derken çoğaldı emmesi
QueenMommm Minigimbenim bizde öyleyiz her saat emziriyorum hatta daha fazla o yüzden dolmuyor ama uzun süre emdiği zaman süt geliyor Luk Luk ses geliyo ağzından 😂
Minigimbenim Efeninanasi tekrardan Rezene çayı içmeye başladım, hurma yiyorum su içmeye dikkat ediyorum 2-3 gündür bakalım fark olacak mı ☺️ Siz neler yapıyorsunuz? Göğsünüzü sıktığınızda süt fışkırıyor mu?