kadirefeninannesi Merhaba bebeğime pipetli suluk kullanıyoruz. İlk zamanlar alışamadığı için genzine sıçradıgını düşünüyordum ama hala sıçrıyor. Baby plus marka kullanıyorum acaba üründen kaynaklımı ? Fikirlerinizi alabilir miyim
Egeninincisi kadirefeninannesi biz avent aldık yeni basladı kullanmaya gayer memnunuz. Daha uygun fiyatlı öneren olursa onlara bakarsınız isterseniz. Cok hızlı içtikleri için genzine kacıyordur
birfincantuzruhu kadirefeninannesi ben 7 aylıkken verdim pipetli suluğu avent aldım suan 15 aylık aktif kullanıyor. İlk zamanlar Bi kaç kez kaçtı genzine ama sonra alıştı. Akışından kaynaklı olabilir değiştirebilirsiniz
Mlkko kadirefeninannesi ben avent kullanıyorum 6 ay olanından az geliyor çekişi zor 12 ay aldım o daha çok geliyor. Büyük ihtimal sizinki de çok geliyordur o yüzden genzine kaçıyordur
Nik_mik_yok kadirefeninannesi bizde baby Plus kullaniyoruz . Kizim 2 yaşında ama akışının çok hızlı olduğunu düşünmüyorum.hatta bıraktığı an kalan suyu içine geri çekiyor 🤔
Nik_mik_yok kadirefeninannesi 1 ay kadar önce aldım . öncesinde pipetli bardak ile içiyordu ama hep döküyordu diye suluğa geçtik
Tenkyuu Chicco nun pipetli sulugunu kullaniyoruz bizde memnunuz. Daha oncede aventin sulugunu kullaniyorduk ucunu parçaladi