asafmomyy Kızlar BeBegim üç buçuk aylık konak çıktı kafasında emzirirken biraz elimle temizliyim dedim beraberinde saçlarıda geliyo normal mi acaba bide ne önerirsiniz bu konak temizliği için
Bktmrt asafmomyy banyodan önce zeytinyağı sürüp yarım saat kadar bekletin tarayın sonra yıkayıp tekrar tarayın ama ince bir tarak olması lazım bir kaç banyoda aynı işlemi yaparsanız geçer kuru kuru koparmayın bence canı acıyabilir
EdosB asafmomyy banyodan önce pamukla zeytinyağ sonra yıkanırken mustela Konak şampuanı. Banyo sonrası Konak tarağıyla tersten tarayın geçiyor
Tuba11 Streptekok pullanma varsa nemlendirici krem sür. Bizde çok vardı ben Bim in zeytinyağlı kremini kullandım çok ince tabaka halinde sürdüm 1 haftaya geçti kalmadı hiç.
LH-Tugce Benimde bebeğimde vardı zeytinyağı Konak şampuanı herşeyi denemiştim en sonunda bebe yağını pamuk ile çok fazla sürdüm ve tersten taradım hepsi çıktı kurtulduk🙏🏻😅
Tuba11 asafmomyy Benim bebeğimde de vardı hemde fazlasıyla, hiç bişey de yapmadım kullanmadım kendiliğinden döküldü 4 aylıkken. Şuan 8 aylık hiç yok.
Mucizembebegimmm asafmomyy evet normal benimde bebeğimle aynı durum olmuştu. Banyodan önce bebeyağ sürüp 20 30 dk bekleyip taradim Ve yıkadim. 3 -4 gün devam edince bitiyor. Ben bebeyağ kullandım zeytin yağ kullananlar var..
Nurdnc asafmomyy konak böyle temizlenmez canım zeytinyağı 1 çay kaşığı ve karbonat karıştır banyodan biraz önce sür ve beklesin sonra bebekler için ince konak taraklari satılıyor onlardan al ve tara
TubaKaratas Nurdnc karbonat zararlı olmaz mı bebeğe asitli bi şey sonuçta kafa derisi incecik daha bebeklerin
mirayilknurtolga asafmomyy banyo öncesi zeytinyağı sürüp bekletin yıkamadan önce tarayın pul pul dökülüyor hemen.
TubaKaratas asafmomyy güzelcene durulamamakta malesef oluyor Konak oluşumu en iyi sonuçta zeytinyağı ve Konak tarağı