Dmt01 arasarda2 20 günlüğüz bizde kızım sürekli emmek istiyor 😂 gögüsümde uyuya kalıyor yerine yatırıncada basıyor yaygarayı bizim ki gazlı baya ve çok sıkıyor kendini tuvaletini yaparken sizinkilerde öyle mi 🤔
Tugba68 18 değilde 23 günlük uykusu gece daha iyi gaz sancısı yok ama çok mızmız hep göğsümde kalmak istiyor
zynpdnc Bizde 18 günlüğüz ilk hafta bol bol uyumak istedi zor kaldırdım emzirmeye şimdide sürekli uyanıyor yarım saatte bir 😌 neden öyle oldu anlamadım
arasarda2 Dmt01 aynen tuvalette bizimde öyle çok ıkınıyor yavrum ilk oğlumda böyle birşey olmamıştı gaz sorunu oldu belli bi dönem bunda kaka zor yapıyor ne yapmak lazım ki
AselRuveydam_12 Bizde 24 günlüğüz gündüz uykularımız kısaldı bi saat uyuyor artık sürekli emmek istiyor bide nerdeyse hiç inmeyecek benden
arasarda2 AselRuveydam_12 aynen gündüz nerdeyse hiç uyumuyor sürekli emmek istiyor yetmiyor diye şüpheleniyorum bende
EsmaK Bizim de 17 günlük uyurken sürekli sesler çıkarıyor hal böyle olunca bende tıkandı küstü diye korkuyorum ve bende uyuyamıyorum😫 aynı sorunu yaşayan var mı kızlar?