Annelerim merhaba bebeğim 7 bucuk aylık 7 ay 5 gunlkkn kontrle gttık 6.900 geldi bir ay da 100 gr almıs ilk defa böyle oldu normalde 400.500 alırdı ama kilomuz 3.aydan ber yavas almaya basldık ilk bir bucuk ay hem mama hem meme gttık snra memye agırlık verdık mamayı azaltınca kızım istemedı mamayı ama kaka sorunumuz cıktı sonra meğerse çatlak olsmus cocuk cerrahısı gördüm4 aylkken o zmandan 6 aylığa kdr krem ve şurup kullandık ve 4 bucuk aylıkken bi de bobrek tasımız cıktı snra düzeldi kaka sorunımz 6.ayda ek gıdaya basldık bi de böbrek tası için ilaç kullanıyoruz smdi ama kızım ek gıda almak istemıyor aglıyor mızmızlanıyor agzını acmıyor oyalıyoruz ama çok az yıyor sütüm de yetmıo gbi gelıyor bazen az emıyor bazen guzel emıyor doktora sordum devam sütü de versem mi die ama dğerlerine bakıp söylerim ddi baktı dgerleri guzl bnce gerek yok ama zorlanıyorsanız verin ddi sizce bn gbi yasayan var mı fikir vereblcek napayım diyorum bi de biberona alısıp sütümü bırakır mı cnku meme reddi yasıyrduk mama ıcerken az emıyordu lütfen akıl verın ya çok hareketli bi de bebeğim