bybilgee Selamlar, vücut direncim düşük mevsim geçişleri beni fazla etkiliyo, iyi bi beta glukan takviyesi desteği kullanmaya karar verdim kullanıp da memnun olduğunuz etkisini gördüğünüz takviyeler var mı acaba?
sebaleyda bybilgee Ben solgargınkini alıyodum geçen sene, bu sene micro glukan aldım içeriğinde vitaminler de oldıuğu için micro glukan plusa geçtim, fiyatı da daha uygun içeriği de daha zengin tavsiye ederim
birkaragozlu Imuneksin micro glukan plus takviyesi güzel ben her kış kullanıyorum hatta bu sene eşim de kullandı hastalık yüzü görmedik ikimiz de çok şükür
Fenty birkaragozlu Bu dediğinizi herkes kullanabilir mi yoksa doktor kontrolü ile mi kullanılıyor? Bende kısa zamanda değerlerime baktırmak için gitmek istiyorum aslında gün içinde çok halsiz ve güçsüz oluyorum uyumak istiyorum sürekli falan bu dediğiniz de aklımda bulunsun.
bybilgee sebaleyda İkisini karşılaştırdım şimdi dediğiniz gibiymiş gerçekten çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için de eczaneye gittiğimde alıcam