yusufmertmom Kızlar 4 aylık oğlumu dün bezlerken bişey yoktu sabah altını açınca pipisinin ucunun kırmızı olduğunu farkettim. Başına gelen var mı sebebi ne olabilir
luluuu yusufmertmom altını cisli bezle çok bırakmamaya çalışın ve arada da yıkayın yakın zamanda geçer umarim
Familyboy Benim oğlumdada olmuştu bezini çok dolmadan değiş sık sık bide ara ara yıka pipisini benim oğlumun kısa sürede geçmişti
yusufmertmom Familyboy luluuu yok zaten bezi sık değiştiriyorum sadece gece bezi sabaha kadar kalıyo değiştirirsem uyanıyor çünkü. Poposunu yıkarken yıkıyorum zaten de daha fazla dikkat edeyim o zaman kızlar. Pişik kremi sürmeme gerek var mı bazıları krem sür diyor
anayimbennana yusufmertmom benim oğlumdada sünnetten sonra oldu sudpcrem sürüyorum arada alıyor kızarıklığını
Familyboy yusufmertmom gece illa uyandığı oluyordur o arada değiş hemen bezini kremide sürersen sür zararı olmaz
Familyboy yusufmertmom anladım canım sabah kalktiginda pipisini mutlaka yıka o zaman bide hemen bezi bağlama biraz açık dursun havalansın