yookkdahaneler Kızlar bebeğim 5 ay 10 günlük 10 gündür sırt üstünden yüz üstüne dönüyor ama geri sırt üstüne dönemeyince ağlamaya başlıyor 😅 napacağım sizde durumlar nasıl
Nursena0606 yookkdahaneler ahahaha aynısı bizde de vardı. Dünle bugün yere tutunarak dönmeye çalışıyor. Arkasını göremeyince korkuyor.
yookkdahaneler UzayliOzge ayy inşallah canım ya 😻 çok zor okuyor böyle bırakıyorum iş yapmaya gidiyorum dönmüş ağlamaya başlıyor 😅
UzayliOzge yookkdahaneler Sormaa Yaa bende neler çektim varya 🥺 sürekli ağlıyordu sürekli yemek bile yiyemiyordum
UzayliOzge yookkdahaneler ay benimki 6 aylık geri geri emekliyo😂 biraz olsun rahatladım 😍 sende biraz önce rahatlarsin inşallah kuşum🥰🤩
UzayliOzge yookkdahaneler Valla ileriye gitmesi gerekiyor bizimki totosunu yuvarlayip geri geri gidiyo 😂
yusufmertmom yookkdahaneler yaa bu dönme işleri nasıl başlıyo , me zamanlarda başlar 🥺 4 aylık olcaz stres yapmalı mıyım dönmüyor diye
yookkdahaneler yusufmertmom 4 aylık olacaksınız olmadınız daha strese mi girdin bacım dur bismillah 😀 5 ay 10 günlük 10 gündür dönüyor ve bir dakka da öğreniyorlar herşey anlık yani , sakin bacım sakin
emsare Benimki de beş ay 2 günlük. Önce yüz üstünden sırt üstü döndü bir haftadır sırt üstünden yüz üstüne dönüyor. Döne döne geziyor yerde 🤣 adeta beybileyd
yusufmertmom yookkdahaneler ayy uygulama dönmeye başlamıştır diye günlük gelişim yazısında yazınca stres oluyorum 😂😂