Kuzumms Kızlar kızım 4 aylık kan ilacı başlatmanız gerekiyor dedi doktor ama devletin verdiğini almak istemedim bı ara doğal pekmez veriyorum kan ilacı yerine diye bir şey okudum yapan var mı önerir misiniz
Dilekasaf04 Kuzumms ilk başta bestiron kullandım sonra kabızlık yapınca sidefer kullanmaya başladım ikisininde içeriği temiz
ipek_orc Kuzumms Ocean kullanıyoruz doktorumuzun önerisi ile. Sağlık ocağının verdiğini kusuyordu oğlum.
irva Kuzumms Vitagil demir damla kullandım 1 yaşına kadar.Keçiboynuzu özlü tadı güzel.Dişte leke yapmaz kabız yapmaz.Diğerlerine göre demir oranı daha yüksek.
Brcklc Kuzumms sağlık olcagi vegafrom vermisdi Dr um ozeldeki hem devletin karşıladığı hemde içeriği daha iyi.olan Ferrum verdi bize memnunuz
Busraata Kuzumms pekmez mi ,4aylik bebek pekmez zaten verilmez kan ilacı yerinede gecmez sacmalamışlar canım ocean temiz içerikli tavsiye ederim
Babyfacee Kuzumms 4 aylık bebek pekmez için çok erken çocuğunuza bu kötülüğü yapmayın. Yedirdiğiniz pekmez kullanacağınız ilacın yerini kesinlikle tutamaz çok az Demir vermiş olursunuz. Devletin verdikleri bağırsakları fena bozuyor. Ben ocean microfer kullanıyorum tavsiye ederim. (hemşireyim)