Tosbikkuzu__ 2 tane diş perişan etti 🥴 sinirlenince yada emmerken ısırıyor tamemn yara yaptı göğsü ısırmayı unutturamıyorun nasıl bir yol izleyebilirim yara için ne yapsam geçer bilgisi olan var mı ?( Su bile değdiğinde sızlıyor ısırarak kanattı )
AyazEnesim Tosbikkuzu__ alalh yardimcin olsun o durum gercekten zor bizde daha yeni ucuncu dismzi cikariyoruz ben sestonumu biraz daha ikna edici ama asla bagirmadan hayir annecim deyip arkasidnsn nedenini aciklyrm once oyun zanndp yuzume gulumsyip tekrar yapiyordu ikna ve goz temasi cok onemli asla bagirmadm ve kizmadim
AyazEnesim Tosbikkuzu__ bunlari yasarken zorlanmadim mi evet hemde fazlasyla cogu zaman tam ciglik atacakken kendimi tuttum bile oldu ama gercekten herseyi anliyr bu minikler konusma ve goz kontagi inanlmz ise yariyor suanda biz bu surecteyiz ve her HAYİRİN ARKASİNDAN ACİKLAMA GELDİGİ AN İNANİN istenli yapiyolr👼🙂
Littlebird Tosbikkuzu__ öncelikle tepki vermemek en önemlşsi ve parmağınızı damaklarının arasına koyup memeyi çıkarmak ve kapatmak. İsterse bir kaç dk bekleyip öyle verin
Tosbikkuzu__ Kk41 meme düşkünü bir bebek 10 aylık oldu hala 24 saat emer yani sinirlenince kol bacak neremi. Buldu orayı ısırıyor 🥴
Tosbikkuzu__ AyazEnesim aynen gülüyor ve tekrar yapıyor arkasından inşallah konsurarak bende hallederim . Emzirmekten bile soğumaya başlıyorum hiç böyle hayal etmedim. Son gücüyle ısırıp çekiştiriyoruz birde
Tosbikkuzu__ AyazEnesim evet hemen anlıyorlar . Konuştum bekli ikna edici olamamıştır hiç tepki vermeden konuşmayı deniyecegim inşallah yapmaz
Tosbikkuzu__ Littlebird tepki vermiyorum canımı çok yaktığı zman verdim bi kaç kez kanattı baya bir onu denedim ama sinirleniyor daha beter ısırma girişiminde bulunuyor . Tekrar deneyim bugün çok teşekkür ederim