benanerva Merhaba anneler. Dün hipotroidi hastalığım olduğunu öğrendim ve hayatım boyunca ilaç kullanacakmışım. Henüz ilaçların etkisi olup olmayacagini bilmiyoruz. Bu aylarda takip edilip düzenlenecek. Aranızda bu durumda olan var mı hayatınız nasıl…
MiracAlpinveUmutunAnnesi benanerva Meehaba bende haşimato hastasıyım brn surekli ilac kullanabilen biri degilim yani ne yapcam bilmiyorum degerlerim birturlu dusmuyor kan vermem gerekiyo aslında
isimsiz___ benanerva ilacın bi yan etkisi yok hatta kullandıkça kendini daha iyi hissedersin. Ara ara tahlillerini yaptırıp ilaç dozunu ayarlatıcaksın korkma bence ilaç dozu uygun olduğu sürece sorun olmuyor
brmelekannsi benanerva ben hipertiroitim değerlerim ilaç kullanmama rağmen yüksel mişti oğlum şuan64 aylık farklı ilaca geçirdi doktor
benanerva isimsiz___ illa ayarlanir heralde degil mi doktor sonucuna ölüm riski bile dedi.. ve hayatim boyunca ilac kullanacak olmak ve benim bu hastaliga hicbir etkimin olmamasi canımı sikti ister istemez
benanerva brmelekannsi bende yeni basladim takip edilecek. Kotu bir durum yaa kac gundur aklimdan cikmiyor benimde bebegim 7 ay 20 günlük
PelinleGunler benanerva düzenli olarak doktora gidip kan verin doktorunuz ona göre ilacınızın dozajını ayarlayacaktık. Bende ilk olarak tsh 10 la başladım şimdi şükür normal değerlerde. Önemli olan etken müdahale 🍀
Grupyildizi benanerva hasimato nodullerin az calismasi nedeni ile kendini farkli algilayip bagisiklik sistemine saldirmasiymis galiba ole okumustum hamd olsun olmadan kenardan dondum cunku hasimato hastalari gulitensiz beslenmek zorunda e buda cok zor
endoplazmikretikulumiste benanerva konuları incelerken denk geldim bu konuda ne yaptını bilmiyorum ama İstanbul’da Yeşim Erbil var ilacı bırakabilirsiniz sürekli kullanmak zorunda değilsiniz bayağı azaltarak bıraktırabiliyor bir tedavisi var onu uygulayıp tembelleşen hormonları düzene sokmasına vesile oluyor ilaç ya çok azaltılıyor ya da bırakılıyor şu aralar benim ilgi alanımda o yüzden konu başlıklarından gördüm yazayım dedim videolarından YouTube instagram ordanda bakabilirsiniz
Grupyildizi benanerva cnm emzirdigin donemlerde hormonlar farkli oluyor bence duzelecektir adette gormuyosan oyuzden degerler oyle cikmistir bence benim adet falan duzene girince degerler duzeldi
benanerva Grupyildizi yok adetim bastan beri düzenli sadece gecen ay 9 gun kadar erken oldum ve o gün covid oldugumu ogrenmistim ondan heralde dedim bu ay da bekliyorum suan