ebruokur_ Bebeğim 7 aylık bu d vitaminini önerdi doktorumuz ve bugün aldım. Kullanım şekli bölümün de 4-10 yaş arası yazıyor ama eczaci mı yanlış verdi yoksa sizin kullanıldıklarınız da da aynısı mı yazıyor tereddüt de kaldım🤔
Nova35 Sakura-chan hayır bunda tahlil yapılmıyor. Bılgıldağın kapanması için kullanılması gerekiyor 1 yasına kadar
Aybukealtintas Sakura-chan hayır d vitamini için tahlil yapılmıyor, anne sütü d VİTAMİNİ içermediği için dogumdan 15 gün sonra d VİTAMİNİ takviyesi öneriliyor
Orkidemm ebruokur_ devit 3 kullanıyorduk doktora kendim dedim ocean 400 yazsin diye oda yazdi gunde 1 fıs kullanıyoruz.
ebruokur_ Orkidemm bizde Multitaps kullanıyorduk o artık yok dedi eczanedekiler sonra doktor bunu verdi
Zeyneprana ebruokur_ Kızlar eşim gidip 1000 IU olanını almış kızım 6 aylık kullanmamda bir sakınca olur mu kararsız kaldım
ebruokur_ Zeyneprana yeni aldıysa eğer değiştirin bence o büyükler için diye biliyorum bende yanlış hatırlamıyorsam hamileyken kullanmıştım aynısını
Mirac_21032019 Zeyneprana cnm 1000 likte dozunu ayarlayamazsin 400 luk olmasi lazim 1000 lige 1 yastan itibaren geciliyo
Ogretmenanne ebruokur_ evet aynen dediğiniz gibiymiş eczacı bebeklere damla şeklinde daha kolay ama ya bir fıs ya da üç damla dedi. Bizde damlalığı taktık öyle kullanıyoruz.☺️
Sakura-chan ebruokur_ bizim eczacımız bu ocean d vit vermiyor. Kan tahlilinden d vitaminine bakmam lazım diyor. Ocean u d vitamini değerini bilmeden dozunu kafana göre veremezsin dedi o yüzden tahlil yaptırdınız mı diye sordum