Busram55 Arkadaşlar ben korona oldum evladim 15 aylık bnce onada geçti tam düzelir gibiydi bu seferde öksürük başladı öksürüğün geçirmem icin ne onerirsinizzz
Merve Busram55 kabuklu cevizin içindeki ince kabuğu kaynamış sıcak suya atın ılıyınca içirin. Anında kesiyor öksürüğü
Nefesim-21 Busram55 1 tatlı kaşığı pekmez 1 çay kaşığı tereyağı cezvede eritin ılıyınca bikaç damla limon sıkın ve o şekilde bebeğinize içirin yatmadan önce. Üstüne bişey yiyip içmesin yani. Ben daha bugun yaptım verdim bunu bebeğime daha hiç öksürmedi 🙏
Yaseminozklc Busram55 ak günlük diye bişey var aktarlarda gece yatırmadan önce onu yapın 3 güne geçer inşallah ben 7 aylık bebeğime onunyapiyorum mucize gibi bişey internetten araştırın ak günlük
Winnithepooh Busram55 merhaba aynısı oldu benden bebegime geçti 30 aylık atesi geçti oksurdu günlerce gece yatmadan pekmez ve karabiber döktüm oekmezbustune 1 yemeknkasigi icirdim 3 güne geçti tavsiye ederim geçmiş olsun
kirmizibasliklikiz_ Busram55 kesinlikle Ayva. Benim bebeklerimde oldu ayva kaynattim yedirdim ustune de suyunu icirdim hemen kesildi oksurukleri.